Forskningsprojekt

NOBOS-konference sikrer videndeling mellem sygeplejersker i Norden

Økonomisk støtte til deltagelse i NOBOS-konferencen 2023 i Lund, Sverige. NOBOS er det nordiske samarbejde mellem sygeplejersker, der arbejder med børnekræft. 

Forskningsprojekt
2022
Igangværende
Projektansvarlig:

Oversygeplejerske Majken Grund Nielsen, Aarhus Universitetshospital, og oversygeplejerske Karen Margrethe Ottosen Møller, Forskningsenden for Børn og Unge med kræft, Aarhus Universitetshospital

Støttet med:

55.000 kr.

Micas Rigshospitalet062

Formål

Konferencen afholdes hvert andet år og er det sted, hvor den nyeste sygeplejeforskning inden for børnekræftområdet bliver delt i Norden.  

 

Sygeplejersker fra børnekræftafdelingen og projektsygeplejersker fra Forskningsenden for Børn og Unge med kræft på Aarhus Universitetshospital har fået støtte til at deltage i NOBOS-konferencen 2023. Deltagerne er forpligtede til at medbringe en poster eller en mundtlig præsentation på konferencen. Det skal sikre videndeling af den nyeste forskning inden for sygeplejen af børn med kræft.  

Status

Konferencen er afviklet efter planen i 2023. Blandt hovedtemaerne var genetisk disposition til børnekræft og etiske aspekter i den forbindelse.  

Se andre forskningsprojekter

viser 127 af 127 projekter