Årsregnskab og beretning

Årsregnskab og beretning

Børnecancerfonden er den enkeltorganisation, der de sidste 28 år har støttet mest forskning i børnekræft. Fonden har uddelt 170 millioner kroner til forskning i børnekræft de seneste 5 år, og har siden opstarten oprettet fire professorater i børnekræft som fundament for opbygningen af stærke forskningsmiljøer.

Vi finansierer også projekter og aktiviteter, der støtter familierne direkte fx rekreationsophold, legater samt faglige udviklingsprojekter, der sikrer bedre behandling og pleje af børnene. Samtidig oplyser vi om kræft hos børn – dels giver vi forældre og andre pårørende vigtig viden under behandlingsforløbet, dels informerer vi nogle kræftsyge børns skoleklasser om kræft fx., at det ikke smitter. Slutteligt oplyser vi om børnekræft mhp. at skubbe til berøringsangsten overfor familier med kræftsyge børn.

halvkolonne_550x313__0070_Landstræf_fotograf_Adam Søe Hansen_1
(Foto: Adam Søe-Hansen)

Årsregnskaber

I vores årsregnskaber kan du læse mere om, hvordan midlerne fordeles, og hvilke konkrete projekter fonden har ydet støtte til i de foregående år. Bemærk, at vi kører forskudt regnskabsår.


Annual Reports

Our annual reports give you insigths about the science we have funded and activities for the families.
Please note that we have deferred financial year.


Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling