Støt som fond

Jeres donation er med til at give håb og støtte til børn med kræft og deres familier

20180413 Elin Bornecancerfonden 321

Børnecancerfonden er afhængig af gaver og donationer

Vi er derfor meget taknemmelige for de fonde og legater, der hvert år betænker os med en donation.

 

Det er donationer, der gør det muligt for os fortsat at støtte den livsvigtige forskning i børnekræft og give en støttende håndsrækning til familierne under og efter behandlingen. 

BC Riget 16

Børn med kræft har brug for os voksne

Overlevelsen for børn, der får en kræftdiagnose, er steget mærkbart over de seneste årtier. I dag overlever 6 ud af 7 børn i Danmark. For 30 år siden var det 3 ud af 4.

 

Børnecancerfondens vision er, at alle børn med kræft skal overleve til et liv uden senfølger. Det kræver fortsat målrettet forskning i børnekræft. Vi støtter også familierne i den svære tid under og efter behandlingen. Og så oplyser vi om kræft hos børn. Hvert år i november uddeler vi midler til de projekter, som vores bestyrelse og videnskabelige udvalg vurderer, vil gøre den største forskel for børnene.  

Micas Rigshospitalet065

Sådan kan I støtte

Som fond eller legat kan I støtte et konkret forskningsprojekt. Eller I kan tilgodese børnene og deres familier mere direkte gennem støtte til et af vores tilbud inden for familiestøtte. Tilbuddene tæller bl.a. omsorgslegater, rehabiliteringscamps og psykosocial støtte.

 

Endelig kan I vælge at støtte vores almene formål. Så vælger vores bestyrelse og videnskabelige udvalg, hvor pengene gør mest gavn for børn med kræft og deres familier. 

20180426 Johannes Bornecancerfonden KB 438

Kontakt

Kontakt Signe Toelhøj, projektleder for fonde, og hør nærmere om de muligheder, der er for at gøre en forskel for børn med kræft som fond eller legat.

 

Kontaktoplysninger 
st@boernecancerfonden.dk 
Tlf.:44126938

 

Billede Mangler