FormiddagsRock i Tivoli

I formiddag var Børnecancerfonden af Medina blevet inviteret med til lydprøve inden aftenens FredagsRock koncert i Tivoli. Børne og unge tilknyttet Rigshospitalets børnekræftafdeling var inviteret med til at opleve Medina og Tivolis symfoniorkester på nært hold.

Dagen startede stille med justering af lyd, og instrumenter. Der blev spist croissanter og drukket juice i liggestolene på plænen i ventetiden. Der er masser af mennesker på scenen, symfoniorkestret sidder i rækker og stemmer violiner og strygere, og pludselig udbryder Helle ”Hov, hvem er det med kasketten?” ”Er det hende?” Snakken går og snart efter vender Medina sig med et smil og siger ”Hej”.

De næste timer flyver afsted. Medina synger smukt akkompagneret af strygerne, og vi rykker lidt tættere på. ”Kommer I ikke op og danser lidt?” Opfordringen tages med det samme op af Mads, der går helt frem til hegnet, og hurtigt følger resten trop. Det er magisk. Medina sidder på kanten af den store scene i Tivoli og synger ”Kun for mig, kun for mig”.

Mille der er Mor til Mads fortæller, at Mads har glædet sig. Han har lige lært at knipse og knipser det bedste han har lært.

”Skønt med Børnecancerfonden, der kan give sådan nogle dejlige oplevelser med vores kæreste eje, i tider som disse. Det er bare fantastisk.”

 

Pludselig kommer der gæster på scenen. Vi må vist ikke sige hvem, det er en overraskelse til aftenens koncert – men sikke en oplevelse. Der bliver sunget og danset og klappet med.

Da lydprøven er slut og Tivoli skal til at åbne forsvinder Medina fra scenen med et ”Jeg kommer lige ned og siger hej til jer” Og så er der kram, billeder, autografer og videoer til alle.

Her fra Børnecancerfonden sender vi en stor tak til Medina og musikerne, børn, unge og forældre for en rørende og unik oplevelse i dag.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling