Nyheder

|

05. september 2022

Flying Tiger Copenhagen samarbejde flyver for andet år i træk

Flying Tiger1

Du behøver ikke superkræfter for at være en superhelt.

 

For andet år i træk samler Flying Tiger Copenhagen og alle deres butikker landet over ind til Børnecancerfonden i september.

 

September er verden over international børnekræft-måned, og det markerer Flying Tiger Copenhagen med deres “Superhero Month”, hvor de samler ind til Børnecancerfonden.

 

Sidste år fik energiske og dedikerede medarbejdere aktiveret deres fantastiske kunder og fik på blot én måned samlet knap 1. mio. kr. ind. Igen i år vil Flying Tiger Copenhagen samle ind til kampen mod børnekræft. Det gør de bl.a. ved:

 

  • at spørge kunderne i deres butikker, om de vil donere et beløb til Børnecancerfonden ved kassen.
  • at sælge surprise-bags, hvoraf 10 kr. går til Børnecancerfonden.
  • at salget på udvalgte varer går ubeskåret til Børnecancerfonden.

 

”Kræft er forfærdeligt og noget, vi alle har et personligt forhold til. Hos Flying Tiger Copenhagen er vi stolte over at kunne være med til at bidrage til denne fine organisation, og jeg håber, at vores samarbejde kommer til at fortsætte for evigt. Det er enormt inspirerende at kunne deltage og se det drive og det engagement, der er i Børnecancerfonden. Sammen gør vi en forskel!”

– Retail Manager Denmark, Mattias Fredenstedt

 

Det er et partnerskab, som vi hos Børnecancerfonden er meget stolte over.

 

“Samarbejdet er noget, som gør en stor forskel for de 500-600 børn, der lige nu er i behandling for børnekræft. Det er helt afgørende for os, at der er nogle passionerede mennesker med store hjerter, som ønsker at gøre en forskel for børn med kræft. De kæmper en kamp, de ikke kan vinde alene. Tusind TAK til de mange gode mennesker hos Flying Tiger Copenhagen, både på hovedkontoret og dem ude i butikkerne, som har fået det hele til at ske. Og ikke mindst TAK til de hjertevarme kunder, som har ønsket at støtte op om initiativet,”

– Direktør i Børnecancerfonden, Marianne Benzon Nielsen.

Læs flere nyheder

Navigationspil

23. maj 2024

Fodboldstjernen Pernille Harder besøger kræftsyge børn til DGI Fodboldskole i Aarhus

For andet år i træk afholder DGI Fodbold og Børnecancerfonden sammen to helt særlige og livsbekræftende fodboldskoledage for børn med kræft.

21. maj 2024

DGI Fodbold og Børnecancerfonden gentager succesen med fodboldskoler for kræftsyge børn

I et langt sygdomsforløb er det vigtigt med positive oplevelser. Derfor arrangerer DGI og Børnecancerfonden igen i år to livsbekræftende fodboldskoler for børn med kræft og deres søskende.

29. april 2024

Ny forskning: Manglende tandanlæg hos nyfødte kan være forbundet med sjældne børnekræftformer

Børn med kræft har oftere medfødte misdannelser end andre børn. Derfor er der behov for at forske i, om visse medfødte misdannelser kan være relaterede til tidlig optræden af kræft.

18. marts 2024

”Fodboldtrøjerne gav følelsen af, at vi ikke er alene”

Det var noget, der kunne mærkes hos familier med kræftsyge børn, da hele Danmark gik sammen til FodboldtrøjeFredag og slog indsamlingsrekord på over 8 millioner kroner.

15. marts 2024

#FodboldtrøjeFredag er nu talt op: Over 8 millioner kroner til Børnecancerfonden og børn med kræft

Store dele af Danmark var fyldt med farvestrålende fodboldtrøjer og arrangementer med grillpølser, fodboldquizzer og bordfodbold på arbejdspladser, skoler, foreninger og mange andre steder. FodboldtrøjeFredag satte et stort aftryk på fredag den 1. marts, da Børnecancerfonden og Danske Spil holdt den årlige indsamlingsdag til fordel for børn med kræft.

01. marts 2024

#FodboldtrøjeFredag har vokseværk: Indsamling til fordel for kræftramte børn vokser

Danske Spil og Børnecancerfonden inviterer i dag fredag den 1. marts 2024 hele Danmark til #FodboldtrøjeFredag for at støtte fondens arbejde. Fællesskabet er vokset markant de seneste år, og målet i år er at slå 2023’s indsamlingsrekord på 4 mio. kr.

01. marts 2024

#FodboldtrøjeFredag har slået sidste års rekord!

Danske Spil og Børnecancerfonden har fredag slået indsamlingsrekorden på den årlige "FodboldtrøjeFredag".

21. februar 2024

Børn med kræft mødte Brøndbystjerner og glemte sygdommen for en stund

Seks børn med kræft fik i sidste uge en unik oplevelse, da de blev inviteret ud til fodboldklubben Brøndby IF til en dag i familieloungen og et møde med nogle af Brøndbys stjerner. En stor oplevelse for både børnene og Brøndbyspillerne.

11. januar 2024

Børnecancerfonden uddeler 46 millioner til fordel for børn med kræft

I 2023 støttede Børnecancerfonden projekter med hele 46 mio. kr. til gavn for børn og unge med kræft.