Nyheder

|

05. september 2022

Flying Tiger Copenhagen samarbejde flyver for andet år i træk

Flying Tiger1

Du behøver ikke superkræfter for at være en superhelt.

 

For andet år i træk samler Flying Tiger Copenhagen og alle deres butikker landet over ind til Børnecancerfonden i september.

 

September er verden over international børnekræft-måned, og det markerer Flying Tiger Copenhagen med deres “Superhero Month”, hvor de samler ind til Børnecancerfonden.

 

Sidste år fik energiske og dedikerede medarbejdere aktiveret deres fantastiske kunder og fik på blot én måned samlet knap 1. mio. kr. ind. Igen i år vil Flying Tiger Copenhagen samle ind til kampen mod børnekræft. Det gør de bl.a. ved:

 

  • at spørge kunderne i deres butikker, om de vil donere et beløb til Børnecancerfonden ved kassen.
  • at sælge surprise-bags, hvoraf 10 kr. går til Børnecancerfonden.
  • at salget på udvalgte varer går ubeskåret til Børnecancerfonden.

 

”Kræft er forfærdeligt og noget, vi alle har et personligt forhold til. Hos Flying Tiger Copenhagen er vi stolte over at kunne være med til at bidrage til denne fine organisation, og jeg håber, at vores samarbejde kommer til at fortsætte for evigt. Det er enormt inspirerende at kunne deltage og se det drive og det engagement, der er i Børnecancerfonden. Sammen gør vi en forskel!”

– Retail Manager Denmark, Mattias Fredenstedt

 

Det er et partnerskab, som vi hos Børnecancerfonden er meget stolte over.

 

“Samarbejdet er noget, som gør en stor forskel for de 500-600 børn, der lige nu er i behandling for børnekræft. Det er helt afgørende for os, at der er nogle passionerede mennesker med store hjerter, som ønsker at gøre en forskel for børn med kræft. De kæmper en kamp, de ikke kan vinde alene. Tusind TAK til de mange gode mennesker hos Flying Tiger Copenhagen, både på hovedkontoret og dem ude i butikkerne, som har fået det hele til at ske. Og ikke mindst TAK til de hjertevarme kunder, som har ønsket at støtte op om initiativet,”

– Direktør i Børnecancerfonden, Marianne Benzon Nielsen.