Nyheder

|

05. september 2022

Flying Tiger Copenhagen samarbejde flyver for andet år i træk

Flying Tiger1

Du behøver ikke superkræfter for at være en superhelt.

 

For andet år i træk samler Flying Tiger Copenhagen og alle deres butikker landet over ind til Børnecancerfonden i september.

 

September er verden over international børnekræft-måned, og det markerer Flying Tiger Copenhagen med deres “Superhero Month”, hvor de samler ind til Børnecancerfonden.

 

Sidste år fik energiske og dedikerede medarbejdere aktiveret deres fantastiske kunder og fik på blot én måned samlet knap 1. mio. kr. ind. Igen i år vil Flying Tiger Copenhagen samle ind til kampen mod børnekræft. Det gør de bl.a. ved:

 

  • at spørge kunderne i deres butikker, om de vil donere et beløb til Børnecancerfonden ved kassen.
  • at sælge surprise-bags, hvoraf 10 kr. går til Børnecancerfonden.
  • at salget på udvalgte varer går ubeskåret til Børnecancerfonden.

 

”Kræft er forfærdeligt og noget, vi alle har et personligt forhold til. Hos Flying Tiger Copenhagen er vi stolte over at kunne være med til at bidrage til denne fine organisation, og jeg håber, at vores samarbejde kommer til at fortsætte for evigt. Det er enormt inspirerende at kunne deltage og se det drive og det engagement, der er i Børnecancerfonden. Sammen gør vi en forskel!”

– Retail Manager Denmark, Mattias Fredenstedt

 

Det er et partnerskab, som vi hos Børnecancerfonden er meget stolte over.

 

“Samarbejdet er noget, som gør en stor forskel for de 500-600 børn, der lige nu er i behandling for børnekræft. Det er helt afgørende for os, at der er nogle passionerede mennesker med store hjerter, som ønsker at gøre en forskel for børn med kræft. De kæmper en kamp, de ikke kan vinde alene. Tusind TAK til de mange gode mennesker hos Flying Tiger Copenhagen, både på hovedkontoret og dem ude i butikkerne, som har fået det hele til at ske. Og ikke mindst TAK til de hjertevarme kunder, som har ønsket at støtte op om initiativet,”

– Direktør i Børnecancerfonden, Marianne Benzon Nielsen.

Læs flere nyheder

Navigationspil

01. marts 2024

#FodboldtrøjeFredag har vokseværk: Indsamling til fordel for kræftramte børn vokser

Danske Spil og Børnecancerfonden inviterer i dag fredag den 1. marts 2024 hele Danmark til #FodboldtrøjeFredag for at støtte fondens arbejde. Fællesskabet er vokset markant de seneste år, og målet i år er at slå 2023’s indsamlingsrekord på 4 mio. kr.

01. marts 2024

#FodboldtrøjeFredag har slået sidste års rekord!

Danske Spil og Børnecancerfonden har fredag slået indsamlingsrekorden på den årlige "FodboldtrøjeFredag".

21. februar 2024

Børn med kræft mødte Brøndbystjerner og glemte sygdommen for en stund

Seks børn med kræft fik i sidste uge en unik oplevelse, da de blev inviteret ud til fodboldklubben Brøndby IF til en dag i familieloungen og et møde med nogle af Brøndbys stjerner. En stor oplevelse for både børnene og Brøndbyspillerne.

11. januar 2024

Børnecancerfonden uddeler 46 millioner til fordel for børn med kræft

I 2023 støttede Børnecancerfonden projekter med hele 46 mio. kr. til gavn for børn og unge med kræft.

21. december 2023

Børnecancerfonden har afholdt uddelingsmøde og fordelt midler for 2023

I november var Børnecancerfondens bestyrelse samlet til årets uddelingsmøde. Her blev det besluttet, hvordan indsamlede midler fra 2023 skal fordeles.

28. november 2023

Børnekræftforsker hædres med 250.000 kr. for sit arbejde med hjernetumorer hos børn

Overlæge René Mathiasen fra Rigshospitalet modtager Henrik Hertz’ Forskningslegat på 250.000 kr. fra Børnecancerfonden for hans dedikation til forskning og behandling af børn med hjernetumorer.

24. november 2023

Kræftsyge børn og unge har succes med at gå i skole ved hjælp af robotteknologi

Børn og unge i kræftbehandling kan bevare den sociale og faglige kontakt til deres skoleklasse ved at gå i skole hjemmefra ved hjælp af robotteknologi. Det viser et forskningsprojekt med støtte fra Børnecancerfonden.

27. oktober 2023

Rekordstor donation fra Sportscar Event

Årets donation fra Sportscar Event slog alle forventninger og landede på hele 1.750.000 kr.

16. oktober 2023

Stamcelletransplantation i barndommen øger markant risikoen for tidlig hjertekarsygdom

Børn med højrisiko leukæmi bliver behandlet med stamcelletransplantation. Men 30 % af de transplanterede børn får alvorlige stofskifteforstyrrelser, som kan føre til tidlig åreforkalkning og livstruende hjertekarsygdom. Det viser forskning støttet af Børnecancerfonden. Projektets resultater er afgørende for bedre opsporing og behandling af tidlig hjertekarsygdom hos børnekræftoverlevere.