Nyheder

|

03. december 2021

Uden ildsjæle er vi intet

Susanne Nielsen 1024X1024

Hvert andet år uddeler vi en ganske særlig pris til den person, som har en indre glød og en stor passion for at gøre en forskel for børn med kræft – lige der, hvor de er.

 

Hvert andet år uddeler vi en ganske særlig pris til den person, som har en indre glød og en stor passion for at gøre en forskel for børn med kræft – lige der, hvor de er.

 

De personer findes der heldigvis mange af. Det er et stort privilegie, at så mange mennesker bakker op om Børnecancerfondens arbejde for børnene. Det er vi dybt taknemmelig for. Derfor ønsker vi også at vise vores taknemmelighed ved at hylde de personer, som gør en stor og hjertevarm indsats for børnene.

 

I år går prisen til en helt særlig person, som gennem 24 år har gjort en forskel for børn med kræft hver dag på børnekræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital, Skejby. Susanne Nielsen, sygehjælper, madmor, perlemor, reservemor, trøste mor, reserve bedstemor og vi kunne blive ved. Susanne er en meget dygtig og vigtig person for Børnecancerfonden og ikke mindste for børnene og familierne.

 

 

Aktivitetskoordinator er bindeledet mellem afdelingen og Børnecancerfonden

 

Susanne Nielsen er aktivitetetskoordinator på Skejby for Børnecancerfonden, det har hun været gennem mange år. Hun bruger sin tid på at koordinere sociale-, pædagogiske- og kulturelle aktiviteter for børn og unge med kræft og så uddeler hun vores supersnøreperler til børnene. Heraf tilnavnet, perlemor. 

 

Susannes base er i køkkenet, hvor hun møder de indlagte børn og forældre over en kop kaffe og en snak om deres nye hverdag. Det er en vigtig drivkraft for Susanne at kunne præsentere familierne for nogle lyspunkter midt i alt det svære. Hun informerer om de tilbud Børnecancerfonden har, legater, psykologhjælp og events, der kan være med til at give familierne en pause fra sygdommen.

 

Susanne er et vigtigt og centralt bindeled mellem Børnecancerfonden og familierne.

 

Vi vil gerne sige dig et dybfølt TAK Susanne. TAK fordi du er, som DU er. TAK for dit uvurderlige arbejde og din indsats, du gør for børn med kræft og deres familier.

 

Hvem siger det bedre end dem, der møder Susanne hver dag? 

 

 

”Susanne er en ener, hun betyder alt. Hun har været der for os gennem hele forløbet, ikke kun vores søn, men hele familien. Hun har reddet os -altid klar med omsorg og tid. Hun bær afdelingen. Jeg elsker hende næste lige så højt som min kone, ja det gør jeg sgu. Hun skaber tryghed. Hun har om nogen fortjent ildsjæl prisen.” 

Jesper, far til Louie.

 

”Susanne er guld værd, hun kender til alle børnenes sygdomsforløb via perlerne, Susanne er der altid for os familier. Man planlægger næste sit ophold efter om Susanne er på arbejde. Hun har altid tid til både børn og os forældre. Susanne har en hel særlig indlevelsesevne – en hel særlig forståelse for det vi går igennem – hun betyder alt!”

Donna, der er mor til Merle 11 år.