Sportscar Event

Siden 2002 har Sportscar Event samlet ind til Børnecancerfonden. Gennem samarbejdet, har ildsjælene samlet mere end 19 mio. kr. ind til forskning i børnekræft og støtte til børn med kræft og deres familier. Det mangeårige og trofaste samarbejde betyder meget for vores arbejde. Med samarbejder som disse, kan vi støtte større og flerårige projekter, som vi ved gør en stor forskel.

Sportscar2

Fede biler og glade børn

Sportscar Event løber af stablen tre forskellige steder rundt omkring i Danmark. Hvert sted afholdes der to forskellige dage. En børnedag, som er for børn med kræft og deres familier - og en publikumsdag, hvor der samles penge ind til Børnecancerfondens arbejde. 

 

På Sportscar Events hjemmeside kan du se datoerne for publikumsdagene.

Sportscarevent1
“Det er en fornøjelse som eventchef at være omgivet af en helt masse frivillige, der hvert år stiller både tid og biler til rådighed for formålet. De tager fri- og feriedage, og rejser med os rundt i landet for at afvikle Sportscar Event til fordel for børn med kræft. Der er virkelig tale om et kæmpe stort engagement og fællesskab om en vigtig sag.” 

Dorte Lassen, Eventchef, Sportscar Event

Børnenes Bil – Bil nr. 1, designet af børn med kræft

Siden Sportscar Events spæde start i 2002, har der været én bil helt i front for formålet, nemlig Bil nr. 1. Sportscar Event og Jyske Bank har i 2023 fået nye, spændende input til udseendet på Bil nr. 1. Det er børnenes bil - en bil, der sætter endnu mere fokus på børn med kræft, som vi i Børnecancerfonden arbejder for.

 

Felix Smith, der er ambassadør for Sportscar Event, har sammen med nogle seje børn med kræft og en professionel tegner designet den nye bil. Se her i videoen, hvordan det gik. 

Sportscar Event

Støtte til børn med kræft og deres familier

Selvom vi er nået langt med forskning i børnekræft, så er det stadig den sygdom, som flest børn over 1 år dør af. Børn får andre og mere aggressive typer af kræft end voksne. Derfor er der behov for en særskilt indsats på børnekræftområdet.

 

I dag overlever 6 børn ud af 7, og behandlingsforløbet er langt og hårdt for hele familien. Det udløser et stort behov for støtte til familierne, og Børnecancerfonden støtter derfor både familiestøttende projekter og  forskningsprojekter. 

Edith DSC4501RET

Kontakt os

Vi hjælper jer videre

Ønsker I også at vide mere om jeres muligheder som virksomhedsstøtte i Børnecancerfonden, kan I kontakte:

Nicolai Eisenreich, Vicedirektør
ne@boernecancerfonden.dk

Nicolai Portraet Sm