Børnenes historier

Theodors historie

For lidt over et år siden fik 7-årige Theodor konstateret svulstsygdommen neuroblastom. Hans vej til at blive rask har været lang og har blandt andet budt på intensiv kemoterapi, en operation, en stamecelletransplantation, protonstråling i Houston og immunterapi.

Theodor Supersnoere 360X482

Red. 10. februar 2020

Som redskab til at komme gennem den lange og hårde forløb, har Theodor brugt Børnecancerfondens SuperSnøre. For hver behandling, han har modtaget, er hans snøre blevet en perle længere. Hans kæde består af 311 perler.

"Supersnøren har dels givet os et redskab til at tale med Theodor om forløbet, og dels givet Theodor et værktøj til at tale med andre børn om det hele. Der gik for ham sport i at få fat i de sjældne perler, og det har virkelig været en belønning, når de trælse ting var overstået"

Charlotte, Theodors mor.

Theodor er færdig med sin behandling og mangler kun sine afsluttende statusundersøgelser.

 

Hans historie viser, at målrettet forskning er det bedste håb, vi kan give børn med kræft og deres familier. Havde Theodor fået diagnosen bare tyve år tidligere, havde prognosen været dyster med en overlevelse på 40 procent. Takket være solid forskning er overlevelsen i dag forbedret.

Støt børn som Theodor

Hvert år får 200 danske børn kræft.

 

Seks ud af syv overlever, men halvdelen har varige skader efter den intensive behandling.

 

Børn har brug for os voksne i den kamp, som de ikke kan vinde alene.

Støt børn som Theodor

Din donation gør en forskel

150 kr.
250 kr.
500 kr.