Børnenes historier

Felix' historie

Felix fik som 1-årig konstateret spædbarns ALL. ”Jeg kunne slet ikke kende min dreng. Jeg husker stadig den første gang, hvor den gule pose med kemoen blev hængt op. Jeg kunne slet ikke forstå, at mit lille barn skulle have den gift ind i kroppen. Det eneste jeg havde lyst til, var at tage min dreng og stikke af,” fortæller Felix’ mor.

Felix ALL

Felix havde fået høj feber og forældrene ringede derfor til 1813, og blev bedt om at komme ind på Hvidovre børnemodtagelse. Derfra gik det hurtigt med forskellige prøver, og lægerne havde en stærk mistanke om, at Felix havde spædbarnsleukæmi. Felix blev overflyttet til Rigshospitalet, og der kom beskeden: det var spædbarns ALL.

 

Han blev hurtigt lagt i narkose og fik bl.a. taget knoglemarvsprøver, anlagt cvk og sonde og fik blodtransfusion. Da Felix kom tilbage fra operationen, var det meget voldsomt for hans familie at se ham. Han var stadig et lille spædbarn, men nu kunne man virkelig se, at han var syg.

 

I dag er Felix færdigbehandlet og har det godt.

"Felix er en dreng med enormt meget energi og fuld fart på, så det bliver også dejligt at han kan komme mere ud blandt jævnaldrende, der ikke er syge"

Felix' mor

Støt børn som Felix

Hvert år får 200 danske børn kræft.

 

Seks ud af syv overlever, men halvdelen har varige skader efter den intensive behandling.

 

Børn har brug for os voksne i den kamp, som de ikke kan vinde alene.

Støt børn som Felix

Din donation gør en forskel

150 kr.
250 kr.
500 kr.