Det går pengene til

Familiestøtte

Børnekræft påvirker hele familien, hvorfor støtte til familierne bor helt inde i Børnecancerfondens hjerte.

20180426 Johannes Bornecancerfonden KB 37

Familierne har brug for støtte og hjælp

Når et barn får kræft, bliver familielivet ofte splittet, og sygdom og bekymringer fylder hverdagen. Derfor er Børnecancerfonden der, når familierne har brug for hjælp for alvor. Og når familierne for alvor har brug for et pusterum.

 

Vores familiestøtteprojekter er delt op i projekter, fonden selv driver, og projekter, der drives af vores solide samarbejdspartnere. Børnecancerfondens egne tilbud til børn med kræft og deres familier inkluderer bl.a. legater til omsorg for alle børn med en kræftdiagnose samt ophold i feriehus og rehabiliteringscamps.

 

Derudover uddeler Børnecancerfonden hvert år midler til forskellige typer af projekter. Primært i tilknytning til de fire danske børnekræftafdelinger, der støtter familier med kræftsyge børn på andre måder.

Edith DSC4552RET

Støttede familiestøtte-projekter

viser 28 af 28 projekter

Nem adgang til alt det svære

Behandlingen af børn med kræft er ofte lang og voldsom.

Vi har udviklet mobil-appen "Børnekræft" i tæt samarbejde med de danske børnekræftafdelinger. I appen kan man bl.a. få viden om de forskellige børnekræftsygdomme og deres behandling, gemme instrukser og vejledninger fra barnets afdeling, få overblik over tilbud, finde ordforklaringer samt oplysninger om hospitalet og meget mere.

App Børnekræft

SuperSnøren – verdens vigtigste snøre

Behandlingen af børn med kræft er ofte lang og voldsom. Børnene skal igennem procedurer, der er svære at forstå, men en snøre med særlige perler motiverer børnene i forløbet og hjælper dem med at sætte ord på og dermed forstå deres behandling.

Bertram Og Sofie

Læs om vores øvrige indsatser for børn med kræft og deres familier

20150728 Hjerneoperation BCF 05

Forskning

Forskning i børnekræft er en væsentlig årsag til, at flere børn overlever børnekræft.

Læs mere om forskning
Alfred DSC 1136

Oplysning

Hos Børnecancerfonden arbejder vi på at dele oplysning om børnekræft.

Læs mere om oplysning