Støt som fond

Din donation er med til at give håb og støtte til børn med kræft og deres familier.

Vil du støtte som fond kan du kontakte Cecilie Qvistgaard på ceq@boernecancerfonden.dk for at høre nærmere om mulighederne.

Børnecancerfonden er 100 % afhængig af gaver og donationer, så vi er taknemmelige for de fonde og legater, der hvert år betænker os med en donation. Det er donationer, der er med til at give håb og støtte til børn med kræft og deres familier.

En styrke for børnene

Børn med kræft kæmper en kamp, de ikke kan vinde alene, men når vi voksne står sammen, bliver vi en styrke for børnene.

Børnecancerfonden støtter forskning, familiestøtte og vidensdeling inden for børnekræftområdet.

Vi uddeler hvert år i november midler til de projekter inden for disse tre kategorier, som vores bestyrelse og videnskabelige udvalg vurderer vil gøre den største forskel for børnekræftområdet.

Som fond eller legat kan I støtte et konkret forskningsprojekt, eller I kan tilgodese kræftsyge børn og deres familier mere direkte gennem støtte til et af Børnecancerfondens tilbud inden for familiestøtte. Tilbuddene tæller bl.a. legater til omsorg; fortællesnøren, SuperSnøren; rekreationsophold og det psykosociale tilbud, FAVN.

Endelig kan I vælge at støtte Børnecancerfondens almene formål. Når man støtter fondens generelle arbejde, vælger vores bestyrelse og videnskabelige udvalg, hvor pengene gør mest gavn ift. fondens formål.

Kontakt

Kontakt Cecilie Qvistgaard, projektleder for fonde, og hør nærmere om de muligheder, der er for at gøre en forskel for børn med kræft som fond eller legat.

Kontaktoplysninger
ceq@boernecancerfonden.dk
Tlf. 3555 4833

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling