Det er en belastning for hele familien, når et barn får kræft

Børnecancerfonden støtter børn med kræft og deres familier

Familielivet bliver ofte splittet, og sygdom og bekymringer fylder hverdagen. Børnecancerfonden støtter derfor børn med kræft og deres familier med forskellige tilbud i den måske sværeste periode i deres liv.

Vi uddeler bl.a. forkælelseslegater til alle børn med en kræftdiagnose, afholder landstræf for unge med kræft, sender kræftsyge børn, deres søskende og forældre på rekreationsophold til Mallorca og udlåner feriehuse til familierne.

Støt nu

SuperSnøren – verdens vigtigste fortællesnøre

Behandlingen af børn med kræft er ofte lang og voldsom. Børnene skal igennem procedurer, der er svære at forstå, men en snøre med særlige perler motiverer børnene i forløbet og hjælper dem med at sætte ord på og dermed forstå deres behandling.

Læs mere om SuperSnøren

Positive oplevelser giver overskud

Gode oplevelser udenfor hospitalet, hvor familien kan samles, eller hvor det kræftsyge barn er sammen med ligesindede, er en kærkommen pause fra alt det svære.

Feriehuse

Børnecancerfondens tre feriehuse udlånes året rundt til familier med kræftsyge børn, så hele familien kan få et pusterum og samle energi til hverdagen med et kræftsygt barn.

La Vida

Hvert år får ca. 50 familier med et kræftsygt barn tilbud om et rekreationsophold på Mallorca – her har hele familien tid til hinanden og til at samle energi om positive oplevelser.

Forkælelseslegat

Alle børn under 18 år med en kræftdiagnose kan ansøge Børnecancerfonden om et forkælelseslegat. Barnet og familien bestemmer selv, hvor pengene giver dem mest glæde.

Landstræf

Børnecancerfonden holder hvert år landstræf for børn og unge, der har eller har haft kræft, for samværet med ligesindede er uhyre vigtigt.

FAVN

FAVN er et landsdækkende tilbud om psykosocial støtte til familier med kræftsyge børn – under og efter behandlingsforløbet.

Underholdning på kræftafdelingen

Det er hårdt at være i behandling, og dagene på hospitalet er lange.
En minikoncert eller besøg af Børnecancerfondens ambassadører hjælper på humøret og giver noget at snakke om.

Læs mere om fondens ambassadører her.

halvkolonne_550x313_underholdning_rasmus

Læs om andre ting vi gør for børn med kræft

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling