Viden om børnekræft

Alt, hvad vi ved om børnekræft

Find fakta og information om kræft hos børn. Læs om de forskellige typer af børnekræft. Og se de nyeste statistikker fra ”Dansk Børnecancer Register”.

DNA Stock2

Information, fakta og statistik

Børn får andre og mere aggressive kræftsygdomme end voksne. Oveni det, får de kræft midt i den vigtigste periode i deres liv: Mens de udvikler sig allermest både fysisk, mentalt og socialt.

 

Læs her om de forskellige typer af børnekræft, se de nyeste statistikker fra ”Dansk Børnecancer Register” og få information om kræft hos børn. 

 

Børnecancerfonden arbejder tæt sammen med landets fire børnekræftafdelinger og finansierer størstedelen af den danske børnekræftforskning samt ”Dansk Børnecancer Register”. Vi har derfor den nyeste information indenfor børnekræftområdet.

Brug for mere viden?

20180426 Johannes Bornecancerfonden KB 24

Børnenes historier

Lige nu er ca. 600 børn i behandling for kræft. Læs familiernes egne beretninger om, hvordan det er at have et barn med kræft.

Læs børnenes historier
Alfred DSC 0074

Bestil materiale

Til dem, der vil vide mere om et bestemt emne. Og til dem, der har behov for noget, som gør det lidt lettere at tale med deres barn og dets søskende om de svære emner.

Bestil materiale