Velgørenhed

Danskernes velgørenhed er afgørende for, at vi kan fortsætte vores arbejde for børn med kræft.

 

Børnecancerfonden arbejder for børn med kræft og deres familier, så vi kan sikre, at ingen børn dør af kræft, og at de overlever til et liv uden senfølger.

Micas Rigshospitalet036

Hvad er velgørenhed?

Velgørenhed er en godhjertet handling, som en person uselvisk udøver for at hjælpe andre. En sådan handling kan forekomme i mange former, blandt andet som frivillig eller økonomisk støtte.

 

Hos Børnecancerfonden har vi fokus på forskning, men forskning er bekosteligt, og derfor kræver det forsat midler, hvis vi skal kunne skabe resultater i fremtiden 

 

Som selvstændig fond, så er Børnecancerfonden afhængig af velgørenhed. Alle fondens midler kommer via donationer og gaver, og derfor er danskernes velgørenhed så vigtig for os. 

Børn med kræft har brug for din støtte

Børn får andre og mere aggressive kræftsygdomme end voksne. Derudover, får de kræft midt i en periode af deres liv, de udvikler sig allermest både fysisk, mentalt og socialt.

 

Gennem danskernes velgørenhed kan vi fortsætte vores arbejde for, at ingen børen dør af kræft, og at alle overlever til et liv uden senfølger.

 

Børnecancerfonden arbejder tæt sammen med landets fire børnekræftafdelinger og finansierer størstedelen af den danske børnekræftforskning samt ”Dansk Børnecancer Register”. 

20150622 Jannick Bornecancerfonden 0071

Skattefradrag ved velgørenhed

Både private og virksomheder kan få fradrag for donationer til velgørenhed, herunder Børnecancerfonden.

 

Du kan højst få fradrag for 18.300 kr. i 2024. 

Størrelsen på fradraget afhænger af, om du din donation øremærkes til enten forskning eller til Børnecancerfondens generelle formål.

 

Vi har skabt et overblik over, hvordan reglerne er på området, og hvad du skal være opmærksom på.

Micas Rigshospitalet089

Giv en velgørende gave

Hvis du ønsker at give en gave, der gør en forskel, kan du overveje at ønske dig en donation til velgørenhed.

Ved fødselsdage, bryllupper og andre mærkedage ønsker flere og flere sig en helt særlig velgørende gave – nemlig en donation til Børnecancerfonden.

 

Derved opfordrer de deres gæster til at donere et beløb til Børnecancerfonden i stedet for at medbringe en gave. 

Du kan læse meget mere om dine muligheder for at give en velgørende gave til Børnecancerfonden.

Testamenter din velgørenhed

De fleste betænker naturligvis deres nærmeste i et testamente. Mange ønsker samtidig, at en del af deres arv skal gøre en forskel for udsatte mennesker. Det er en stor hjælp for dine efterladte, hvis du har taget stilling til, hvad der skal ske med dine værdier. 

 

Med din arv kan du fx være med til at sikre omsorg og et bedre behandlingsforløb for de hundredvis af danske børn, der hvert år er i behandling for kræft. Seks ud af syv børn overlever, men halvdelen af børnene har varige skader efter kræftsygdommen og den intensive behandling.

Vis din velgørenhed

Støt nu

50 kr.
100 kr.
250 kr.