Skattefradrag

Donationer til Børnecancerfonden er berettiget til fradrag

Cornelia DSC4866RET

Få fradrag for din støtte

Såvel privatpersoner som virksomheder kan få fradrag for donationer til velgørenhed, herunder Børnecancerfonden. Fradragets størrelse afhænger af, om du øremærker din donation til forskning eller til Børnecancerfondens generelle formål. 

 

  • Du kan få fuldt fradrag, uanset donationens størrelse, når du øremærker din donation til forskning. 

  • Du kan få fradrag for donationer på op til 17.700 kr. i 2023, når du donerer til Børnecancerfondens generelle formål: F.eks. direkte støtte til børn med kræft og deres familier i form af psykologbistand, rekreationsophold, legater, forebyggelse m.fl. 

  • For at få fradrag kræver det dog, at du har støttet Børnecancerfonden direkte, og at du ikke har modtaget en modydelse for din donation. 
Marie DSC5587RET

Vi indberetter automatisk, når du har oplyst dit CPR-nummer 
Det er en betingelse, at din donation registreres hos SKAT, for at du kan få fradraget. Vi indberetter automatisk din donation til SKAT via dit CPR-nummer. Har vi ikke dit CPR-nummer, kan vi ikke indberette din donation til SKAT. Læs mere om indberetning af donationer på SKATs hjemmeside her.

Hvorfor har I ikke mine informationer?
Når du donerer via Mobilepay/Facebook/SMS/Bankoverførsel modtager vi ikke informationer om, hvem du er. Uden dit CPR-nummer, kan vi ikke indberette din donation til SKAT. Opgiv derfor dine informationer her på siden, hvis du har gjort brug af en af ovenstående donationsformer og ønsker fradrag, så indberetter vi automatisk din donation til SKAT.

Vi passer på dine data
Du kan trygt opgive dine oplysninger. Siden er sikret og krypteret. Dit CPR-nummer kan ikke opfanges af andre, og vi deler kun oplysningerne med SKAT.

Få skattefradrag

For virksomheder

Børnecancerfonden indberetter alle donationer til SKAT med virksomhedens CVR-nummer. Hvis I har oplyst jeres CVR-nummer i forbindelse med jeres donation, bliver denne automatisk indberettet til SKAT. Hvis I ønsker et skattefradrag, og ikke har oplyst jeres CVR-nummer, skal I kontakte os på kontakt@boernecancerfonden.dk og oplyse virksomhedens CVR-nummer.

Børnecancerfondens indsamlingsgodkendelse

Børnecancerfonden er en privat fond, og vi er 100 % afhængige af gaver og donationer. 

Børnecancerfondens indsamling er godkendt af Indsamlingsnævnet (Indsamlingsnummer 00676) og omfattet af indsamlingslovens §4, stk. 1. 

Vi samler midler ind ved at opfordre til at donere til fondens arbejde via vores hjemmeside, Facebook-indsamlinger, sms og Mobilepay – og i samarbejde med sponsorer, som fx Team Rynkeby. Derudover foretager vi hvervning af donorer via telemarketing. 

Børnecancerfonden laver ikke husstandsindsamlinger. 

Støt nu

Støt børn med kræft