Skattefradrag

Din donation til Børnecancerfonden er fradragsberettiget.

     Støt nu     

Du kan få fradrag for din støtte til Børnecancerfonden

Mor med kræftsygt barn

Såvel privatpersoner som virksomheder kan få fradrag for donationer til velgørenhed, herunder Børnecancerfonden. Fradragets størrelse afhænger af, om du øremærker din donation til forskning eller til Børnecancerfondens generelle formål.

  • Du kan få fuldt fradrag, uanset donationens størrelse, når du øremærker din donation til forskning.
  • Du kan få fradrag for donationer på op til 17.200 kr. i 2022, når du donerer til Børnecancerfondens generelle formål: F.eks. direkte støtte til børn med kræft og deres familier i form af psykologbistand, rekreationsophold, legater, forebyggelse m.fl.

Vi indberetter automatisk, når du har oplyst dit CPR-nummer

Det er en betingelse, at din donation registreres hos SKAT, for at du kan få fradraget. Vi indberetter automatisk din donation til SKAT via dit CPR-nummer. Har vi ikke dit CPR-nummer, kan vi ikke indberette din donation til SKAT. Læs mere om indberetning af donationer på SKATs hjemmeside her.

Hvorfor har I ikke mine informationer?

Når du donerer via Mobilepay/Facebook/SMS/Bankoverførsel modtager vi ikke informationer om, hvem du er. Uden dit CPR-nummer, kan vi ikke indberette din donation til SKAT. Opgiv derfor dine informationer her på siden, hvis du har gjort brug af en af ovenstående donationsformer og ønsker fradrag, så indberetter vi automatisk din donation til SKAT.

Vi passer på dine data

Du kan trygt opgive dine oplysninger. Siden er sikret og krypteret. Dit CPR-nummer kan ikke opfanges af andre, og vi deler kun oplysningerne med SKAT.

For virksomheder

Karl

Børnecancerfonden indberetter alle donationer til SKAT med virksomhedens CVR-nummer. Hvis I har oplyst jeres CVR-nummer i forbindelse med jeres donation, bliver denne automatisk indberettet til SKAT. Hvis I ønsker et skattefradrag, og ikke har oplyst jeres CVR-nummer, skal I kontakte os på kontakt@boernecancerfonden.dk og oplyse virksomhedens CVR-nummer.

Børnecancerfondens indsamlingsgodkendelse

Børnecancerfonden er en privat fond, og vi er 100 % afhængige af gaver og donationer.

Børnecancerfondens indsamling er anmeldt til Indsamlingsnævnet (Indsamlingsnummer 00053) og omfattet af indsamlingslovens §4, stk. 1.

Vi samler midler ind ved at opfordre til at donere til fondens arbejde via vores hjemmeside, Facebook-indsamlinger, sms og Mobilepay – og i samarbejde med sponsorer, som fx Team Rynkeby. Derudover foretager vi hvervning af donorer via telemarketing.

Børnecancerfonden laver ikke husstandsindsamlinger.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling