Din virksomhed kan gøre en forskel for børn med kræft – bliv en del af styrken

Din virksomhed kan hjælpe Eddie og de 199 andre danske børn, der hvert år rammes af kræft

Børnekræft er et voksenproblem.
Børn med kræft har brug for os voksne. Der er børn, der kæmper en kamp, de ikke kan vinde alene. Selvom de er stærkere, end vi aner. Selvom de kan holde til mere, end vi tror. Så er børnekræft et voksenproblem.

Vi voksne skal være en samlet styrke, der holder vores syge børn i hænderne. En styrke, der arbejder for, at børn kan få lovat være børn.
Når vi voksne står sammen mod børnekræft, bliver vi en styrke for børnene. Vores vision er klar;

Ingen børn skal dø af kræft, og alle skal overleve til et liv uden senfølger.

Børnecancerfonden blev grundlagt i 1995 som en særskilt, koncentreret indsats, da børn rammes af andre og mere aggressive kræftformer end voksne. Formålet er at styrke forskning i diagnostik, behandling af børn med kræft samt mindske senfølger.
Børnecanverfonden er som en lille, selvstændig fon 100 % afhængig af donationer. Vi har brug for din virksomheds støtte for at komme børnekræft til livs og sikre de 85 %, der i dag overlever, at de overlever til et liv uden senfølger.

Hver 14. dag dør et barn af kræft i Danmark

Børnecancerfonden er den enkeltorganisation, der har finansieret mest dansk børnekræftforskning. Det har vi kun kunne gøre takket være de mange virksomheder, organisationer og privatpersoner, der hvert år har valgt at være en aktiv del af styrken og kampen mod børnekræft.

  • Kræft er den hyppigste medicinske dødsårsag for danske børn over 1 år
  • Siden 1995 har vi uddelt mere end 319 mio. kr. til forskning i børnbekræft
  • I 1993 overlevede 3/4 i dag overlever 6/7
  • Hver anden dag får et barn konstateret kræft
  • Hvert år er 500-600 børn i aktiv behandling for kræft
  • Mere end 50 % af de børn, der overlever, lever med svære senfølger efter den intensive behandling på deres lille krop

“Jeg bliver både glad og stolt, når jeg oplever, at den virksomhed, jeg arbejder for, støtter det, som jeg anser for at være det værste, en familie kan opleve – at ens barn rammes af kræft. Og jeg bliver endnu mere stolt, når jeg ser, at vores bidrag har været til at gøre en forskel. Tænk: I dag overlever 6/7 børn med kræft.”

Mette Bundgaard Bæk
BDO, Revisionsaktieselskab

Forskning

Forskning er stadig det allerbedste håb, vi kan give børn med kræft og deres familier. Børnecancerfonden er den organisation, der har finansieret mest dansk forskning i børnekræft.

           Gå til vores forskningsunivers           

Familiestøtte

Vi finansierer projekter og aktiviteter, der støtter familier med kræftsyge børn, fx rekreationsophold, psykologhjælp, legater, udviklingsprojekter, der sikrer bedre behandling og pleje af børnene.

Læs mere om, hvordan vi støtter familierne

Oplysning

Vi finansierer størstedelen af Dansk Børnecancer Register og deler information, råd og erfaringer gennem APP, børnebøger, informationsfoldere, undervisning og meget mere. Vi gør os umage for at informere direkte til målgruppen, familierne, men også til den brede befolkning og det sundhedsfaglige miljø.

Læs her, hvordan vi oplyser om børnekræft 

Ken Torpe gold rock

Familiestøtte er vigtig

“GolfRock har samlet penge ind til Børnecancerfonden siden 2012. Kim Mikkelsen, som er medstifter af GoldRock, mistede sin søn til kræft, og det er hans historie, der driver os. Vi er rigtig stolte af at gøre en forskel for børn i behandling for kræft, og for alle de børn, der i fremtiden bliver syge af kræft. Der er ingen tvivl om, at Børnecancerfonden får det maksimale ud af midlerne. De mange millioner, fonden har givet til forskning, har været med til at forbedre overlevelsen, og samtidig er den direkte støtte til familierne så vigtig i deres ubærlige situation.”

Ken Torpe Christoffersen
Advokat, medstifter af GolfRock

Virksomhedsstøtte

I kan støtte børn med kræft på flere måder.

Som virksomhedsstøtte har I mulighed for at hjælpe børn med kræft og samtidig engagere jer på den måde, der passer jeres virksomhed bedst. Børnecancerfonden er 100 % afhængig af gaver og donationer, så alle bidrag gør en væsentlig forskel. Vi indberetter indbetalte donationer til SKAT, på den måde får I fradrag fra jeres donation.

+ 10.000

Når den virksomhed giver en donation på + 10.000 kr. om året, sender vi jer bl.a. et støttebanner som et synligt bevis på jeres engagement i Børnecancerfondens arbejde. Vi oplyser også jeres virksomhedsnavn på vores hjemmeside.

+ 25.000

Ved en donation på + 25.000 kr. om året kvitterer vi bl.a. med et støttebanner samt merchandise efter aftale, som viser jeres engagement i børnekræftsagen. Vi viser også jeres virksomhedslogo på vores hjemmeside.

+ 100.000

I forbindelsen med donation på + 100.000 kr. om året sikrer vi din virksomhed øget synlighed som støtter. Bl.a. via fælles partnerskabsaktiviteter, virksomhedslogo på vores hjemmeside, årsrapport og nyhedsbrev.

Der er mange måder at hjælpe på

Hvis I ønsker at støtte børn med kræft på en anden måde, er I meget velkomne til at kontakte os.

Det kan eksempelvis være, at I ønsker at prioritere et særligt indsatsområde som en del af jeres CSR-strategi, eller har særlige ønsker til aktivering af jeres medarbejdere.

Uanset hvad, glæder vi os til at høre fra jer.

Kom i godt selskab som virksomhedsstøtte i Børnecancerfonden

I Børnecancerfonden er vi stolte og taknemmelige over de mange gode kræfter, der støtter op om børnekræftsagen.

Blandt mange andre har vi ni kendte ambassadører, der alle leverer et vigtigt frivilligt arbejde for børn med kræft. Christopher, Bubber, Rasmus Seebach, Søs Fenger, Anna David, Peter Mygind, Frederik Løchte, Basim, Pelle Nilsson. Du kan læse mere om dem her.

Det samme gør fondens protektor, Ghita Nørby.

 

Vi hjælper jer videre

Ønsker I at vide mere om jeres muligheder som virksomhedsstøtte i Børnecancerfonden, kan du kontakte

Børnecancerfonden
Vester Farimagsgade 1. 3. sal.
1606 København V

kontakt@boernecancerfonden.dk
3555 4833
boernecancerfonden.dk

Lone

Lone Kofoed Jensen
Indsamlingskoordinator

lkj@boernecancerfonden.dk
+45 8140 2212

Nicolai Eisenreich

Nicolai Eisenreich
Dirketør, Indsamlings og kommunikation

ne@boernecancerfonden.dk
+45 3080 6515

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling