Viden og vejledning om børnekræft

Når et barn får kræft, er der brug for viden og vejledning. Ikke kun til forældre, men også til søskende og andre pårørende.

Børnecancerfonden arbejder tæt sammen med børnekræftafdelingerne og finansierer størstedelen af den danske børnekræftforskning samt Dansk Børnecancer Register. Vi har derfor adgang til masser af information, fakta, råd og erfaringer om livet med et kræftsygt barn. Du kan også downloade forskellige informationsfoldere her.

Bestil materialer

Børnecancerfonden udgiver forskellige informationsmaterialer, der både kan bruges til undervisning, almen information og som afsæt for at snakke om det svære og abstrakte med kræftsyge børn og deres søskende. Materialerne er gratis (med mindre andet er angivet).

Bestil materialer her

Bestillingsmaterialer

Personlige fortællinger

Ingen familier er ens, men når et barn får kræft, er der alligevel en række oplevelser og udfordringer, der går igen – på tværs af diagnoser, behandling og sygdomsforløb. Hver uge poster vi en personlig fortælling på Børnecancerfondens Facebook-side og hér på siden, der handler om et barn, der har eller har haft kræft, og de erfaringer og oplevelser familien har gjort sig.

Læs flere personlige fortællinger om alle de modige, seje og ukuelige familier hér eller på vores Facebook-side.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling