Oplysning om kræft hos børn

Når et barn får kræft, har de pårørende brug for viden og vejledning. Derfor arbejder vi for at oplyse om kræft hos børn.

Vi støtter desuden uddannelses- og mødeaktiviteter for læger og sygeplejersker, så Danmark kan være førende inden for behandling af kræft hos børn og en attraktiv international samarbejdspartner.

      Støt nu      

Børnecancerfonden støtter oplysning om kræft hos børn

Børnecancerfonden arbejder tæt sammen med de fire danske børnekræftafdelinger og finansierer bl.a. Dansk Børnecancer Register. Vi har derfor adgang til bred information, råd og erfaringer om livet med et kræftsygt barn – målrettet forældre, søskende, skolekammerater og andre pårørende.

Søger du viden og vejledning om Børnekræft?

Gå til vores vidensbase her

Derudover uddeler Børnecancerfonden hvert år midler til forskellige typer af nationale og internationale uddannelses- og mødeaktiviteter for det faglige miljø, så læger og sygeplejersker i Danmark løbende kan dygtiggøre sig inden for børnekræftområdet. Læs her om de seneste støttede projekter for 2021.

halvkolonne_550x313__0009s_0000_gladfamilie_kasper_17June

Børnecancerfonden informerer

Når et barn får kræft, står familien i en ny og ukendt virkelighed. Spørgsmålene er mange, og det er vigtigt, at forældrene får den rette information. Sammen med de fire børnekræftafdelinger udarbejder Børnecancerfonden informationsmateriale om bl.a. børnekræftsygdomme, behandlingen og kost.

Læs mere her

Bestil materialer

Børnecancerfonden udgiver forskellige informationsmaterialer, der både kan bruges til undervisning, almen information og som afsæt for at snakke om det svære og abstrakte med kræftsyge børn og deres søskende. Materialerne er gratis (med mindre andet er angivet).

Bestil materialer her

 

Bestillingsmaterialer

Læs om andre ting vi gør for børn med kræft

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling