Hver anden dag får et barn i Danmark kræft

Du kan være med til at sikre omsorg og bedre behandling for de hundredvis af børn, der hvert år er i behandling for kræft.

Støt nu

Støt børn med kræft i julen – og modtag Børnecancerfondens eget julehjerte

Julen er en højtid, som alle børn burde bruge på sjov og hyggelige stunder i selskab med deres familier. Desværre er virkeligheden ikke sådan for alle børn. Op mod 500-600 børn skal i år holde jul med deres kræftsygdom. Den behandling, som børnene modtager er voldsom for kroppen, og sætter sine spor. Det kan være ekstra hårdt i juletiden, for hverdagen står stadig på hospitalsbesøg, hårde behandlinger og bivirkninger. Børn med kræft får ikke en pause fra sygdommen – selvom det er jul.

Læs mere Få dit julehjerte her

Padel for Børnecancerfonden

Dansk Padel Forbund og Viaplay Group har doneret 10.000 par padelstrømper til Børnecancerfonden. Strømper, som vi kan give som TAK, til dig, der støtter med min. 100 kr. til Børnecancerfonden.

Resten af året spiller vi padel i lilla – mere præcist i lilla strømper.

Læs mere om Padel for Børnecancerfonden

Dreng med nissehue

Støt Børnecancerfonden med en juledonation

Som virksomhed kan I støtte Børnecancerfonden med en juledonation og dermed hjælpe os med at forbedre behandlingen af børn med kræft, så flere overlever til et liv med de samme muligheder som deres jævnaldrende. Med en donation på min. 10.000 kr. modtager I Børnecancerfondens års- og julestøttebanner, som I med fordel kan anvende – og på den måde vise medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, at I gør en forskel for børn med kræft og deres familier.

Giv en juledonation

Seneste nyt fra Børnecancerfonden

SuperSnøren er verdens vigtigste snøre

SuperSnøren er ikke bare en sjov snøre med farvestrålende perler. Det er et evidensbaseret koncept, som Børnecancerfonden har taget til Danmark og udbredt til alle fire børnekræftafdelinger. Hver perle symboliserer et led i barnets behandling og kan være en lille belønning midt i alt det hårde. Samtidig er hele snøren et dialogværktøj. Forældre og sundhedspersonale kan bruge perlerne til at tale med barnet om det, der skal ske, og familien kan bruge perler til at tale med familie og venner om det, de går igennem – på en helt anden måde.

Læs mere om SuperSnøren

Vi er afhængige af donationer

Børnecancerfonden er en privat og selvstændig fond.
Vi har brug for din hjælp, for børn skal ikke dø af kræft.

     Støt nu     

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling