Sportscar Event

– en vigtig del af styrken for børnene

 

Sportscar Event co-branding logo

Fede biler og glade børn

Siden 2002 har Sportscar Event samlet ind til Børnecancerfonden. Gennem samarbejdet, har ildsjælene samlet mere end 18 millioner kroner ind til forskning i børnekræft og støtte til børn med kræft og deres familier. Det mangeårige og trofaste samarbejde betyder meget for vores arbejde. Med samarbejder som disse, kan vi kan støtte større og flerårige projekter, som vi ved gør en stor forskel.

Sportscar Event løber af stablen på tre forskellige lokationer rundt omkring i Danmark. Hvert sted afholdes der to forskellige dage. En børnedag, som er for børn med kræft og deres familier og en publikumsdag, hvor der samles penge ind til vores arbejde.

Læs mere om Sportscar Event her

“Det er en fornøjelse som eventchef at være omgivet af en helt masse frivillige, der hvert år stiller både tid og biler til rådighed for formålet. De tager fri- og feriedage, og rejser med os rundt i landet for at afvikle Sportscar Event til fordel for børn med kræft. Der er virkelig tale om et kæmpe stort engagement og fællesskab om en vigtig sag,” 

– Dorte Lassen, Eventchef, Sportscar Event

Støtte til børn med kræft og deres familier

Selvom vi er nået langt med forskning i børnekræft, så er det stadig den sygdom, som flest børn over 1 år dør af. Børn får andre og mere aggressive typer af kræft end voksne. Derfor er der behov for en særskilt indsats på området.

I dag overlever størstedelen af alle børn med kræft, men behandlingsforløbet er langt og hårdt for hele familien. Der er et stort behov for støtte til familierne, og derfor støtter Børnecancerfonden sideløbende med forskningen også familiestøttende projekter.

 

Sportscar Event er bl.a. med til at støtte:

Rehabiliteringslejren "Cool Camp"

Rehabiliteringsprojektet "RESPECT 2.0"

Ungeambassadører

Kortlægning af arvemateriale

Genoprettelse af immunsystemet efter leukæmiformen, AML

Tarmskader som indikator på infektioner

Vedligeholdelses-behandling til børn med leukæmiformen, ALL

Ny teknik til måling af tilbagefald af leukæmiformen, AML