3. marts trak Danmark i trøjen
For fjerde år i træk stod danskerne sammen til årets #FodboldtrøjeFredag.
En dag hvor alle trækker i deres favoritfodboldtrøje, og samler penge ind til børn med kræft.
#FodboldtrøjeFredag blev endnu engang en succes, hvor der igen blev slået rekord for indsamlingsbeløbet. Der blev indsamlet over 3.5 mio. kr. til børn med kræft og deres familier.
Vi afholder #FodboldtrøjeFredag hvert år på den første fredag i marts.
Vi håber at se dig d. 1. marts 2024.
Hos Børnecancerfonden drømmer vi om, at hele Danmark trækker i fodboldtrøjer i alverdens farver for at vise, at selv om vi kan sidde på hver vores side af tribunen, så ved vi, hvornår vi skal stå sammen.
I kan trække i lige præcis den fodboldtrøje, I har lyst til. Det kan være den, I dribler i hver tirsdag efter arbejde, din kollegas favorithold eller den, der hylder de lokale gutter, landsholdet eller barndomsklubben. Det er helt op til den enkelte. Har man ikke sin egen trøje, er der helt sikkert en kollega eller ven, der har en ekstra.
Det er helt simpelt at deltage. Grib mobilen og ”donér, del og deltag”
Donér et valgfrit beløb på
MobilePay 201717
Tag en fodboldtrøje på og del en selfie med
#fodboldtrøjefredag
Dribl afsted i trøjen
den første fredag i marts
Vil din virksomhed være med?
Ønsker I at donere som virksomhed og få skattefradrag, gøres det nemmest med en bankoverførsel. Her skal I blot skrive FTF + CVR nr. i kommentarfeltet, så sikrer Børnecancerfonden, at SKAT får information om jeres donation.
Overfør direkte til Børnecancerfonden på:
Reg. nr.: 4183 og kontonr.: 4300 8915 43
Husk at skrive: FTF + CVR nr.
Kunne I tænke jer at starte jeres egen indsamling?
Start en indsamling her
eller kontakt Børnecancerfonden og få hjælp til at oprette jeres egen virksomhedsindsamling.
Styrk jeres employer brand med #FodboldtrøjeFredag
Der er pt. rift om arbejdskraften. Her kan #FodboldtrøjeFredag samle alle på kryds og tværs i organisationen – LinkedIn og #FodboldtrøjeFredag kan være en vigtig platform til at sende de signaler, I gerne vil til eksisterende og kommende medarbejdere.
Vi spiller på hold sammen
Børnecancerfonden og Danske Spil afholder #FodboldtrøjeFredag i samarbejde, og alle donationer går ubeskåret til Børnecancerfonden. Det er Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag, og #FodboldtrøjeFredag er med til at gøre en stor forskel. Det gælder både de mange flotte donationer, men også det fællesskab der på dagen viser de udsatte familier, at de ikke står alene.
@abrahamsen_k
Kim Abrahamsen
@camillakur10
Camilla Kur
@heefterskole
Hald ege efterskole
@lottetroelsgaard
Lotte Troelsgaard
Fodbold er fællesskab
Fodbolden har et fællesskab, der er langt større og stærkere end legen med den lille runde bold. Et fællesskab, vi nu kalder på for at samle penge ind til børn med kræft.
Hvad enten du tryller på banen, støtter op på lægterne eller følger med hjemmefra, så har vi brug for din entusiasme til at samle familie, venner, kollegaer og holdkammerater til #FodboldtrøjeFredag den 3. marts i den gode sags tjeneste.
Børnekræft er den sygdom, som flest børn dør af over 1 år
Børnekræft er måske det mest uretfærdige, der kan ske for et barn og en familie. Sygdommen kræver langvarig og intensiv behandling og sætter livet på pause for hele familien. Mange af børnene lever med alvorlige senfølger på grund af den livsnødvendige behandling.
Når du trækker i en fodboldtrøje fredag den 3. marts, donerer et valgfrit beløb og viser din støtte på de sociale medier, så er du med til at gøre en forskel for børn med kræft. Hele det indsamlede beløb går ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde.
Du kan læse mere om vores fælles initiativ på:
SMS “TRØJE” til 1217
så støtter du børn med kræft med 150 kr.
MobilePay til 201717
så støtter du børn med kræft med fx 50 kr.
Bank 4183/4300891543
Husk at skrive ”FTF+CVR nr.” i overførslen
Fakta om Børnecancerfonden
- Børnecancerfonden er en selvstændig fond og arbejder kun for børn med kræft
- Børnecancerfonden har finansieret forskning i børnekræft med godt 320 mio. kr. siden 1995
- For 50 år siden var det kun 50 %, der overlevede – i dag er det 85 %