Bestil gratis materialer og bøger

Hos Børnecancerfonden kan du bestille forskellige materialer – til undervisning, almen information eller som afsæt for at snakke om det svære og abstrakte med det syge barn og deres søskende. Nedenfor finder du eksempler på nogle af vores materialer, som du gratis kan bestille her. 

Alfred på hospital

”Alfred på hospital” er en personlig beretning om Alfred på fire år, der får konstateret kræft – fortalt i ord og billeder af hans mor, Marie Lau. Bogen skildrer på en let og pædagogisk måde den nye, fremmede verden, både barn og forældre skal lære at kende, og den giver et godt indblik i et kræftsygt barns forløb – fra diagnose over behandling til tiden efter endt behandling. Hør Alfreds mor fortælle om bogen.

Min storesøster er syg

”Min storesøster er syg” henvender sig til børn i alderen 3-6 år, som har en alvorligt syg søster eller bror. Bogen er velegnet til højtlæsning, da tekst og billeder lægger op til dialog og giver søskendebarnet mulighed for at sætte ord på sine følelser ift. at være det raske barn i en familie, hvor en alvorlig sygdom fylder meget. Andre pårørende kan også have glæde af at læse bogen for at forstå, hvilke tanker og følelser søskende kan have.

Mad til børn med kræft

”Mad til børn med kræft” er udarbejdet til forældre med kræftsyge børn i et samarbejde mellem Børnecancerfonden og BørneErnæringsEnheden på Rigshospitalet. Hæftet omhandler bl.a. kostråd til syge, småtspisende børn og en lang række gode råd og ideer til, hvordan man kan hjælpe barnet til at spise så meget og så godt som muligt. I 2016 blev ”Mad til børn med kræft” udgivet i en revideret udgave.

MobilePay 78502

eller

SMS GIV til 1217

– så støtter du Børnecancerfonden med 125 kr.

Eller

Støt os her