Støtte til familierne

Feriehuse

Fonden råder over tre feriehuse, der udlånes til familier, der har et barn med kræft.

Blokhus Gulthus

Lån et feriehus i naturskønne omgivelser

Er mulighederne for at komme på ferie begrænsede?

Lån et af Børnecancerfondens feriehuse. Familier med et barn med kræft, der har tilknytning til én af landets fire børnekræftafdelinger, har mulighed for at låne et af vores feriehuse.

 

De tre feriehuse ligger i Dronningmølle i Nordsjælland og Blokhus i Nordjylland (det gule hus og det sorte hus),i naturskønne omgivelser tæt på strand og børnevenlige aktiviteter. Feriehusene er helårsisolerede og kan benyttes hele året. 

Marie DSC5453RET

Se de tre feriehuse

Dronningmølle Hus1

Feriehuset i Dronningmølle

Blokhus Sorthus

Det sorte hus i Blokhus

Blokhus Gulthus2

Det gule hus i Blokhus

Sådan ansøger I

I ansøger via den blå knap og udfylder jeres oplysninger. Vi glæder os til at modtage jeres ansøgning og vender typisk tilbage inden for et par uger (med undtagelse af ferieperioder). Hvis der er kortere tid til jeres forespørgsel, kan I altid ringe til os her +45 35 55 48 33.

 

Vi fordeler feriehusene 3 måneder før en given periode. Send gerne ansøgningen i god tid, så modtager i svar når der ca. er 3 måneder til opholdet. Ønsker flere familier de samme uger i samme hus, trækker fonden lod.

 

Der skal vedlægges dokumentation for, at dit barn har været, eller er i behandling for kræft. 

Feriehuse

Pris og praktik

Det koster 1.000 kr. for en uge og 400 kr. for en weekend at låne vores feriehuse. Det er muligt at søge om ophold i en forlænget weekend med ankomst fredag. For ekstra nætter betales 100 kr.

 

Når I modtager en bekræftelse på jeres lån af huset, modtager I praktisk information om husregler, ophold og betaling.

 

Ankomst er fredage, men der kan tages hensyn til helligdage. Lånes huset en uge, får I adgang til huset fredag eftermiddag, og det skal forlades igen fredag formiddag.

 

Låner I det en weekend, skal I forlade huset igen søndag aften. 

Blokhus Sorthus

Skolernes ferier er ofte meget attraktive

Særligt sommerferieugerne er attraktive, hvorfor vi har valgt at sætte en ansøgningsfrist, som er den 1. marts. Familier med børn/unge der er i aktiv behandling, har fortrinsret i skolernes ferier. Hvis der er flere ansøgere til samme uge, trækkes der lod.