Støt som privat

Arv og testamente

Når du testamenterer til Børnecancerfonden, er din arv med til at sikre omsorg og bedre behandling for de hundredvis af danske børn, der hvert år er i behandling for kræft. Seks ud af syv børn overlever, men halvdelen af børnene har varige skader efter kræftsygdommen og den intensive behandling.

 

Din arv er med til at sikre, at der fortsat kan forskes i børnekræft og de senfølger, som mange børn bliver ramt af.

BC 4

Vi hjælper dig

Du kan testamentere til Børnecancerfonden, uden at dine arvinger får mindre af din arv. Børnecancerfonden er fritaget fra at betale afgift, hvilket betyder, at al arv doneret til os går ubeskåret til kampen mod børnekræft.

 

Kontakt os på telefon 35 55 48 33 eller kontakt@boernecancerfonden.dk, hvis du vil vide mere mulighederne for at testamentere til Børnecancerfonden.

Alfred DSC 0045

30 pct. reglen

Børnecancerfonden er som velgørende organisation fritaget for at betale afgifter til staten af din arv. Det kan samtidig være en økonomisk fordel for dine arvinger, hvis du betænker Børnecancerfonden med minimum 30 % i dit testamente. 


Vælger du at testamentere til Børnecancerfonden, giver vi et tilskud på op til 5.000 kr. til at oprette eller tilrette et almindeligt testamente. Vi anbefaler, at du skriver dit testamente sammen med en advokat, der kan sikre, at testamentet er tilpasset netop dine forhold og samtidig er juridisk holdbart. 

 

Tilskuddet til advokatregningen er skattepligtigt. Advokaten skal sende faktura samt kopi af testamentet til os, før det bliver underskrevet af notaren. Når testamentet er accepteret af os, betaler vi fakturaen. 

 

Faktura og kopi af testamentet sender du til kontakt@boernecancerfonden.dk

Fradrag 2024 Web

Børnecancerfonden er med i Det Gode Testamente

Det Gode Testamente er et samarbejde mellem mere end 50 af landets velgørende organisationer og Danske Arveretsadvokater samt Danske Familieadvokater.


Det Gode Testamente tilbyder gratis vejledning om arv og testamente både telefonisk og skriftligt. På hjemmesiden finder du gode råd og information om at skrive testamente og muligheden for at betænke en velgørende organisation. 

Gå ind på www.detgodetestamente.dk og læs mere.

DGT Logo (1)

Sådan kan du også støtte forskning i børnekræft

Pexels Ivan Samkov 7621140

Støt, når du handler

Mange gode ting og sager støtter den gode sag.

Se, hvilke butikker der støtter os
20180413 Elin Bornecancerfonden 277

Engangsdonation

Læs om at indbetale en engangsdonation til Børnecancerfonden via bankoverførsel.

Giv en donation
Pexels George Becker 356661

Skab et minde

Sig farvel på en fin måde ved at samle ind eller give en mindegave.

Opret en mindeindsamling