Vi finansierer forskning i børnekræft og støtter familierne gennem den sværeste tid i deres liv. Vi giver håb.

Støt nu

Et håb for Laura

Tre-årige Laura Piester-Stolpe, der for et år siden fik konstateret en tumor i hovedet, er sovet stille ind.

Børnecancerfonden fulgte sidste år familien i ’Et håb for Laura’ og mødte den gladeste, kvikkeste lille pige, der var ramt af så stor en uretfærdighed. Vores tanker er med familien og alle de andre familier, der har mistet deres barn til kræft.

.

Lauras situation er et frygteligt eksempel på, at vi er forpligtet til at fortsætte arbejdet og støtten til forskningen, så ingen børn skal dø af kræft, og alle børn skal overleve til et godt liv. Det er tydeligt, at selv om vi er kommet langt, så er vi langt fra i mål endnu.

Se eller gense vores føljeton til minde om Laura nedenfor.

Afsnit 1: Når ens barn får en dødsdom

Afsnit 2: Forsøget der kan redde Lauras liv

Afsnit 3: Når lillesøster bliver alvorligt syg

Afsnit 4: Et nyt liv

Afsnit 5: Den dag håbet forsvandt

FAKTA OM FORSØGSENHEDEN PÅ RIGSHOSPITALET

’Ny Medicin til Børn med Kræft’ er en enhed til de børn, der har en kræftsygdom, hvor der enten ikke findes en standardbehandling, eller hvor den kendte standardbehandling ikke har virket.

I samarbejde med lignende afdelinger i Norden og resten af Europa tester forsøgsenheden nye behandlinger, der er specielt målrettet hvert enkelt barn. Enheden har eksisteret siden 2014 og blev i 2017 akkrediteret som ’Early Phase Centre’.

.

Laura kom i behandling 14 dage efter diagnosen og fik medicin samt 30 strålebehandlinger.

Det var Børnecancerfonden, der gav Rigshospitalet den allerførste donation til at opbygge enheden og sætte gang i de vigtige forsøg. Siden har fonden støttet enheden med knap 5 millioner, for den spiller en vigtig rolle i fremtidens kræftbehandling af børn.

Støt nu

SMS GIV til 1217

– så støtter du Børnecancerfonden med 125 kr.

Eller giv et bidrag via Mobilepay: 78502