Støtte til familierne

Kom til Sportscar Event 2023

Børn med kræft og deres familier inviteres til et par herlige timer i selskab med nogle af landets flotteste sportsvogne.

Sportscarevent1

Få en uforglemmelig racertur

Sportscar Event kører hvert år på FDM Jyllandsringen, FDM Sjællandsringen og på HCA Airport i Odense, hvor der samles penge ind til Børnecancerfonden. I den forbindelse afholder Sportscar Event hvert år eksklusive børnedage for børn og unge med kræft og deres nærmeste familie. Til eventet kan børnene få en køretur i en af de mange imponerende sportsbiler på et af landets største motorsportsanlæg. Der vil blive serveret mad og drikke til arrangement. 

Sportscar2

Et afbræk fra hverdagen

Vi er glade for, at vores sponsor Sportscar Event afholder børnedage for børn og unge med kræft og den nærmeste familie i 2023. Arrangementet giver familierne en stor oplevelse og et kærkomment afbræk fra hverdagen med alvorlig sygdom. 

 

Kørsel fra hospitalet
Vi tilbyder at hente indlagte børn og deres familier på hospitalet. Angiv blot ønsket i tilmeldingsformularen.

 

Vi passer på hinanden 
Der køres kun med deltagere fra samme familie i en sportsbil ad gangen. Der vil være mundbind og handsker til rådighed, som kan benyttes af chauffør og/eller familie efter ønske. 

Sportscarevent2

Tilmeld jer her

Sce Fyn

Fyn, H.C.A. Airport Odense
Odense, tirsdag d. 9/5 

Tilmelding lukket for i år!

Sce Sjællandsringen

Sjælland, FDM Sjællandsringen Roskilde
Roskilde, tirsdag d. 15/8

Tilmelding lukket for i år!

Sce Jyllandsringen

Jylland, FDM Jyllandsringen Silkeborg
Silkeborg, tirsdag d. 23/5

Tilmelding lukket for i år!

Hvem kan tilmelde sig?

Arrangementet er gratis og er for børn og unge, som har eller har haft kræft, samt deres familier. Arrangementet er tiltænkt børn fra 3-årsalderen, men mindre børn er også velkomne. Sportscar Event afholder løbende arrangementer for privatpersoner, som du kan se mere om her.