Feriehuse

Børnecancefonden er mere end donationer til kræftforskning.

Fonden råder over 3 feriehuse, der udlånes til familier, der har et barn med kræft.

      Støt nu      

 

Lån et feriehus i naturskønne omgivelser

Børnecancerfondens tre feriehuse ligger i Dronningmølle og Blokhus – i skønne, afslappende naturomgivelser tæt på strand og børnevenlige aktiviteter.

Fondens feriehuse udlånes til familier, der har et barn med kræft, som er tilknyttet én af landets fire børnekræftafdelinger. For vi ved, at mulighederne for at rejse på ferie på alle måder er begrænsede, når man har et barn i behandling for kræft.

Feriehusene er helårsisolerede, og det er gratis at låne dem hele året – der betales kun for forbrugsudgifter inkl. rengøring. For en uge betales 1000 kr. og for en weekend 400 kr.

Du søger et feriehus ved at udfylde et ansøgningsskema. I ansøgningen skal vedlægges dokumentation på, at dit barn har været, eller er i behandling for kræft.

Vær opmærksom på, at man tidligst kan søge om lån af et feriehus 3 måneder før ønsket låneperiode, og at familier med børn i aktiv behandling har fortrinsret i skolernes ferier.

I feriehusene har vi normalt ankomstdag om fredagen, men der tages hensyn til helligdage. Dvs. hvis I låner huset en uge, får I adgang til huset fredag eftermiddag, og det skal forlades igen fredagen efter om formiddagen.

Særligt for sommerferien:
Sommerferieugerne kan søges i det pågældende ferie år fra 1. januar – 29. februar. Derefter lukkes der for ansøgninger. Hvis der er flere ansøgere til samme uger, trækkes der lod. Der kan forventes svar på ansøgningen midt i marts. I ansøgningen for sommerferien er det i særdeleshed vigtigt, at det fremgår af den vedhæftede dokumentation, om barnet er i aktiv behandling.

Lån et feriehus

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling