#Gribbolden og bliv en del af styrken

For 3. år i træk bliver 5000 Superliga fodbolde til 1 mio. kr. til børn med kræft.

Støt og få en bold

 

Bolden med masser af mål

Vi kan ikke garantere, at bolden sikrer dig mål, men vi kan garantere, at din donation sikrer, at vi kommer tættere på vores mål om, at ingen børn skal dø af kræft og alle skal overleve til et liv uden senfølger.

NENT group, Select og 3F

NENT Group, Select og 3F støtter igen Børnecancerfonden og har doneret de 5000 bolde. Du har nu muligheden for at få en bold som TAK, når du donerer min. 200 kr. til Børnecancerfondens arbejde.

”Børn skal ikke have kræft. Det er helt urimeligt og noget, vi bør stå sammen om at løse. Derfor har vi hos NENT Group et stort ønske om at bidrage til det solide arbejde, som Børnecancerfonden står for. Vi er stolte af samarbejdet og den støtte, vi kan give til visionen om, at ingen børn i fremtiden skal dø af kræft,”

Jakob Frimann Sørensen, Nordic Head of Sport Ad Sales hos NENT Group

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår modtager jeg min bold?

Der kan gå op til 14 dage inden du modtager din bold i pakkeshoppen.

Hvor stor er bolden?

Bolden er en voksenbold – str. 5 med 22 cm i diameter. Der findes kun én størrelse bold, da det er en replica af fodbolden, som der spilles med i Superligaen i 2021/2022.

Det haster for mig at få bolden, kan den sendes hurtigere?

Vi har desværre kun mulighed for at sende bolde ud én gang om ugen. Der kan gå op til 14 dage fra donation til du modtager bolden i en pakkeshop.

Hvad sker der, hvis jeg ikke afhenter min bold?

Hvis du ikke henter din bold i pakkeshoppen i tide, er det muligt at få gensendt din bold mod egenbetaling på 100 kr. Beløbet dækker omkostningerne, som er forbundet med retur- og genforsendelse.

Kan jeg få fradrag for min donation?

Donationer hvor man modtager en gave som modydelse, er ikke fradragsberettiget. Ønsker du, at få skattefradrag for din donation, kan du lave en almindelig donation her, bemærk dog, at du ikke modtager en bold som tak.

Hvem sender boldene?

Det er vores samarbejdspartner, Sportyfied, der distribuerer bolden med GLS

Hvor sendes bolden hen?

Bolden bliver leveret til en pakkeboks nær dig. Vi har desværre ikke mulighed for at ændre, hvilken pakkeboks bolden ankommer til.

 

Hver 14. dag dør et barn af kræft

Når du støtter vores arbejde, er du med til at give håb til børn med kræft. Forskning er det bedste middel i kampen mod børnekræft. For 50 år siden var det kun 1 ud af 2 børn, der overlevede, i dag er det 6 ud af 7. Din donation er med til at redde det 7. barn.

Støt og få en bold

Fakta om Børnecancerfonden

  • Børnecancerfonden arbejder kun for børn med kræft
  • Børnecancerfonden finansierer forskning, familiestøtte og oplysning
  • Børnecancerfonden har finansieret forskning med mere end 300 mio. kr. siden 1995
  • Dødeligheden er faldet med 25 % siden 90erne.
  • Børnecancerfonden er den organisation i Danmark, der har støttet mest forskning i børnekræft

#Gribbolden

Del dit boldbillede og vær med til at sprede det gode budskab.