Mærkedage

Mærkedage gaver

Ved fødselsdage, bryllupper, begravelser og andre mærkedage, vælger flere at bede deres gæster om at indbetale et beløb til Børnecancerfonden.

Andre muligheder for at lave en mærkedag indsamling

Opret mærkedag indsamling

Opret din mærkedag indsamling her. Når du har oprettet din indsamling kan du dele den med dine gæster, familier, venner og kollegaer ved at sende linket på en mail, eller via facebook og andre sociale medier.

Alle indbetalinger sker med kort, og er nemt og bekvemt for dine gæster. Du kan løbende følge indsamlingen og se listen over hvem der har indbetalt, og hvad det endelige resultat bliver.

Indbetal via netbank/bank

Hvis du ikke ønsker at lave en mærkedag indsamling, kan du i stedet modtage en liste over indbetalere og det samlede beløb fra fonden, ved at bede dine gæster indbetale deres bidrag på: reg: 3001 konto: 4180128778.

Indbetalinger fra udenlandske bidragsydere bedes benytte følgende:
IBAN: DK58 3000 4180 1287 78
SWIFT-BIC: DABADKKK

Hvis I ønsker at modtage en liste over, hvor meget jeres mærkedag samler ind, skal I gøre to ting:

  • Bede gæsterne om at mærke deres indbetalinger med et navn, som I selv vælger
  • Sende en mail til cq@boernecancerfonden.dk, før I sender invitationer ud, hvor I oplyser os om, hvornår I afholder mærkedagen, og hvilket navn I har bedt gæsterne benytte

Skattefradrag

Gæsterne kan trække deres gavebeløb fra i SKAT efter gældende regler, hvis de oplyser deres cpr.nr./CVR.nr. til Børnecancerfonden, når de indbetaler. Børnecancerfonden indberetter herefter beløbet til SKAT.

Andre muligheder for at støtte

Børnecancerfonden er afhængig af den støtte, vi modtager fra bl.a. privatpersoner og virksomheder, og der er mange andre måder, du kan støtte på, f.eks.:


Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling