Mærkedagsgaver

En donation til Børnecancerfonden er en helt særlig gave, som modtageren vil sætte pris på.

Du vælger selv beløb & anledning og får et fint gavebevis tilsendt på e-mail, som du kan printe og overrække.

Giv en donation som gave

Mærkedagsgaver

Dreng med balloner

Ved fødselsdage, bryllupper og andre mærkedage vælger flere at bede deres gæster om at indbetale et beløb til Børnecancerfonden i stedet for at medbringe en gave. Du vælger selv, hvor stort et beløb som du ønsker at donere og i hvilken anledning donationen gives.

Når du har foretaget en donation, har du mulighed for at få et fint gavebevis tilsendt på mail, som du kan printe ud og overrække til værten.

Giv en mærkedagsgave

Indsamling til mærkedag

Er I flere, der gerne vil gå sammen om en gave eller vil du gerne opfordre til, at dine gæster donerer til Børnecancerfonden, i stedet for at medbringe en gave, så kan I vælge at oprette en mærkedagsindsamling.

En mærkedagsindsamling fungerer ved, at du opretter en indsamling online, som du herefter kan dele med dem, som du har lyst til. Alle kan herefter donere til din indsamling og I kan hele tiden se, hvor meget der er doneret i alt.

Opret indsamling

Når du har oprettet din indsamling kan du dele den med dine gæster, familier, venner og kollegaer ved at sende linket på en mail, eller via Facebook og andre sociale medier.

Alle indbetalinger sker med kort eller Mobilepay, og er således nemt og bekvemt for dine gæster. Du kan løbende følge indsamlingen og se listen over hvem der har indbetalt, og hvad det endelige resultat bliver.

Hvis I ønsker at få oplyst, hvor meget jeres mærkedag har samlet ind, skal I gøre to ting:

  • Bede gæsterne om at mærke deres indbetalinger med et navn, som I selv vælger
  • Sende en mail til hyn@boernecancerfonden.dk, før I sender invitationer ud, hvor I oplyser os om, hvornår I afholder mærkedagen, og hvilket navn I har bedt gæsterne benytte.

Indbetal via netbank

Hvis du ikke ønsker at lave en mærkedagsindsamling, kan du i stedet få oplyst det samlede beløb indsamlet til fonden ved at bede dine gæster indbetale deres bidrag på:

reg.nr.: 3001 kontonr.: 4180128778.

Indbetalinger fra udenlandske bidragsydere bedes benytte følgende:

IBAN: DK58 3000 4180 1287 78
SWIFT-BIC: DABADKKK

Skattefradrag

Gæsterne kan trække deres gavebeløb fra i SKAT efter gældende regler, hvis de oplyser deres cpr.nr./CVR.nr. til Børnecancerfonden, når de indbetaler. Børnecancerfonden indberetter herefter beløbet til SKAT.

Andre muligheder for at støtte

Børnecancerfonden er afhængig af den støtte, vi modtager fra bl.a. privatpersoner og virksomheder, og der er mange andre måder, du kan støtte på, f.eks.:


Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling