Børnecancerfondens ambassadører

Børnecancerfondens ambassadører

Vores ambassadører er meget vigtige for os. Med stort engagement er de alle med til at sætte fokus på Børnecancerfondens arbejde for at forbedre forskning, vilkår, omsorg og behandling for børn med kræft og deres familier.

rasmus-seebach

Rasmus Seebach, sanger: “I efteråret 2010 besøgte jeg Rigshospitalets børnekræftafdeling og var så heldig at få lov til at tilbringe tid med de skønneste børn. Det gav mig en stor lyst til at engagere mig i Børnecancerfondens sag og inspiration til at skrive sangen Nangijala.”

Christopher, sanger: ”Kræft er i sig selv en fuldstændig forfærdelig sygdom, som påvirker sindssygt mange mennesker i Danmark. Og at børn og unge skal gennemgå sådan et sygdomsforløb er helt ubærligt. Jeg har længe haft lyst til at centrere den opmærksomhed, der er omkring mig, for at hjælpe andre. Der er mange gode formål man kan støtte – men jeg har valgt at fokusere 100 procent på Børnecancerfonden, fordi arbejdet med at forbedre hverdagen for kræftsyge børn virkelig er en hjertesag for mig”.

Ambassadør-Christopher

Ambassadør-Peter-Mygind

Peter Mygind, entertainer: “Da min første søn blev født, gik det op for mig, hvor dyrebart et menneskeliv er. Jeg havde aldrig før tænkt over, hvor værdifuldt et liv er. Min kærlighed til ham blev uendelig fra det første møde, og min angst for at miste ham igen blev større og større. Nu har jeg to drenge, og jeg havde aldrig nogensinde forestillet mig, at jeg ville elske nogen så højt. Derfor sagde jeg ja til at blive ambassadør for Børnecancerfonden”.

Anna David, sangerinde: “Jeg elsker børn. Børn er vidunderlige, kreative, sjove og dejlige. De er fulde af boblende liv, når de oplever kærlighed, omsorg og tryghed. Og alligevel sker det, at nogle børn trues af alvorlige sygdomme som kræft. Verden forandrer sig for børnene og deres familier og bliver til en utrolig udfordring. Som ambassadør for Børnecancerfonden opfordrer jeg alle til at give noget af jeres overskud”.

Ambassadør-Anna-David

Ambassadør-Bubber

Bubber, kommitteret i bestyrelsen, tv-vært: “Tidligt i min karriere fik jeg kontakt med syge børn og deres familier, og det gjorde et stort indtryk på mig. Jeg fik lyst til at hjælpe og er i mange år kommet på børnekræftafdelingen på Rigshospitalet. Jeg har valgt at støtte op Børnecancerfonden, da jeg synes, det er et vigtigt arbejde, de udfører, og at fonden har hjertet på det rette sted. Samtidig har fonden den rigtige indstilling til at hjælpe børn og familier, der har det svært. For mig er det vigtigt at give af det overskud, som jeg har, og jeg synes, at vi alle har pligt til at hjælpe med det, vi hver især kan”.

Søs Fenger, sangerinde: “Jeg mistede min far som 5-årig til en kræftsygdom, og for 5 år siden døde en af mine bedste venner af brystkræft. Kræft er en sygdom, som sætter patienter, pårørende, læger og forskere på en hård prøve, og jeg synes, at jo enklere og mere direkte man gør debatten om sygdommen, des lettere er det for de syge og deres pårørende at være til. Gennem mit arbejde for børn og unge, er det naturligt for mig at støtte Børnecancerfondens arbejde, så godt jeg kan. Mit håb er, at vi kan lette byrden for de børn og familier, der rammes af sygdommen – og i sidste ende, forhåbentlig, finde en kur!”

Ambassadør-Søs-Fenger

Ambassadør-Frederik

Frederik Løchte, tennisspiller: “Jeg synes, Børnecancerfonden gør et fantastisk arbejde. Kræft er en voldsom sygdom, som berører de fleste mennesker direkte eller indirekte. Det er simpelthen ubarmhjertigt, når det er børn, der bliver syge, og det kan være en ekstrem udfordring for en hel familie. Hvis jeg kan være med til at gøre noget, der kan lette den byrde bare lidt, vil jeg naturligvis gerne gøre det”.

Basim, sanger og skuespiller: “Det er en stor ære for mig at være ambassadør for så vigtig en organisation som Børnecancerfonden. Jeg har flere gange de sidste mange år støttet op omkring Børnecancerfonden, og det er derfor helt naturligt for mig at gå ind i et større samarbejde. Det er vigtigt, at vi også husker, at der er børn der har kræft. Jeg har ved mange besøg på bl.a. Rigshospitalet besøgt børn og unge med kræft og deres familier. Det er vigtigt at give dem alle anledning til et smil i en svær tid, og det er vigtigt, at vi fortsat kan hjælpe med at give disse børn og unge den bedste behandling”.

Basim

Ambassadør-FCK

Per “Pelle” Nilsson, tidligere forsvarsspiller i FCK: “Børn er vores fremtid. Det blev meget konkret for mig, da jeg selv blev far. Og børn skal have det godt og have lov til at være børn. Kræft er en frygtelig sygdom, og jeg ville ønske, at den ikke fandtes hos børn. Mit håb er, at forskning kan udvikle børnekræftbehandlingen så meget, at vi kan helbrede alle børn. Indtil da skal kræftsyge børn have det så godt som muligt. Det ved jeg, at Børnecancerfonden gør rigtigt meget for”.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling