Største enkeltdonation til Børnecancerfonden nogensinde

Ny Team Rynkeby rekord: 43 millioner kroner til forskning i børnekræft

I lørdags havde Børnecancerfonden 43 millioner grunde til at være ekstra glad. Her fik fonden nemlig overrakt den største donation i fondens historie fra årets Team Rynkeby-indsats, og endnu engang har Børnecancerfondens største sponsor overgået sig selv og samlet et ubegribeligt stort beløb ind til børn med kræft. Donationen er 31 pct. større end sidste års rekorddonation fra Team Rynkeby.

På Torvet i Ringe fik Børnecancerfonden også overrakt en flot donation fra det lokale Team Ringe på 212.000.

“Jeg er meget glad på børnenes vegne. Og jeg er dybt taknemmelig for den imponerende indsats, de danske Team Rynkeby-deltagere har ydet for kampen mod børnekræft igen i år. At Team Rynkeby så trofast og massivt bakker op om fondens arbejde er helt afgørende for, at vi kan gøre en forskel for børn med kræft og deres familier”, siger Marianne Nielsen, direktør i Børnecancerfonden.

"Der er stadig lang vej før, alle børn overlever en kræftdiagnose og får et liv med de samme muligheder som deres jævnaldrende".

Penge til forskning
Børnecancerfonden skal bruge størstedelen af donationen fra Team Rynkeby på at finansiere forskning i børnekræft.

“Den danske børnekræftforskning er blandt verdens bedste, men børnekræft er stadig årsag til flest sygdomsrelaterede dødsfald hos børn over ét år. Samtidig har halvdelen af de børn, der overlever kræft, varige skader efter sygdommen og behandlingen, så der er stadig lang vej før, alle børn overlever en kræftdiagnose og får et liv med de samme muligheder som deres jævnaldrende”, siger Marianne Nielsen.

En stor del af de penge, som Team Rynkeby har samlet ind i år, stammer fra Team Rynkeby Skoleløbet. Næsten 100.000 danske skoleelever deltog i år og indsamlede ikke mindre end 17,6 millioner kroner ind til Børnecancerfonden.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling