Odendo – auktioner for et godt formål

Odendo er en socialøkonomisk virksomhed, hvor du kan deltage i auktioner der støtter Børnecancerfonden. På Odendo udløber der dagligt hundredvis af auktioner, hvor 5% af salgsprisen går til et godt formål. Siden november 2013 er der indsamlet mere end 35 millioner kroner til gode formål.

Der er nu kommet et nyt familiemedlem til Odendo-familien. Nu kan du købe møbler, interiør og velvære med god samvittighed hos Tjarry.dk. Hver gang du køber på Tjarry.dk går 5% til velgørende formål. Formålene skifter måned for måned og dine køb, store som små, gør en forskel.

Se alle auktioner til fordel for Børnecancerfonden her.

Med virkning fra 1. oktober 2022 ændrer Odendo måden hvorpå dele af velgørenheds støtten på platformen fungerer.

Alle gode formål (NGO´er, Sports- & kulturforeninger) kan fortsat benytte Odendo, uden økonomisk risiko, til afholdelse af auktioner hvor hele salgsprisen* tilfalder det gode formål.

Odendo er den foretrukne platform til afholdelse af velgørenhedsauktioner, samt trøje auktioner, hvor bl.a. det danske kvinde- og herrelandshold i fodbold bruger platformen til at bortauktionere kamp brugte spilletrøjer til fordel for velgørenhed.

Med et ønske om at følge de støttekroner der uddeles endnu tættere, skal man som kunde ikke længere tage stilling til hvilket formål man ønsker at støtte på en handel.

I stedet vil Odendo udvælge de velgørenheds tiltag der løbende skal støttes, med et afsæt i de sociale Verdensmål der omhandler børns Sundhed og Trivsel.

Siden Odendo gik i luften i november 2013 har platformen og dens +200.000 brugere indsamlet mere end 35 millioner kroner til gode formål.

Hos Odendo glæder vi os til at lave masser af velgørende tiltag, sammen med vores kunder og samarbejdspartnere, der passer perfekt ind i vores DNA hos Odendo. Det får vi nu mulighed for at gøre endnu mere præcist i fremtiden.

*En formålskonto hos Odendo koster årligt 1.200 kr. ex. moms (beløbet modregnes det indsamlede beløb, og opkræves aldrig til betaling)

 

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling