Kronprinsesse Mary besøgte Kræftværket

Kræftværket _ Kronprinsesse Mary

Traditionen tro, fristes man til at skrive, besøgte Kronprinsesse Mary Kræftværket

Traditionen tro, fristes man til at skrive, besøgte Kronprinsesse Mary Kræftværket en decemberaften (før de nye corona-restriktionerne blev indført) og talte med unge i behandling for kræft. Selvom kræft er et alvorligt emne, så var der også masser af smil og samtaler om så meget andet, som optager alle unge mennesker.

Tusind tak til H.K.H Kronprinsesse Mary for at skabe glæde hos unge med kræft og støtte op om Kræftværkets, som åbnede i starten af 2015 med støtte fra bl.a. Børnecancerfonden.

H.K.H Mary og Kræftværket

Hvad er kræftværket?

Unge i alderen 15-29 år med kræft har ligesom deres raske jævnaldrende også brug for at mødes. Unge med kræft har brug for at lave nogle af de samme ting, som andre unge. Hos kræftværket kan de mødes i trygge omgivelser og få en pause fra den livstruende sygdom.

Her er skabt et rum, hvor unge med kræft kan tale med unge i samme situation og få ventileret nogle måske også ensomme tanker. Det centrale for Kræftværket er at skabe mening og medinddragelse af de unge i den situation, som de befinder sig i.

Udover jævnlige sammenkomster arrangeres der arrangementer, som de unge viser stor interesse i. Kræftværket tilbyder også individuel massage, fællesfrokoster, temaaftener, en årlig fødselsdagsfest, yogahold og meget mere.

Kræftværket har også udviklet en APP, hvor der kan føres dagbog, findes viden og skrives sammen med andre unge med kræft.

Støt unge med kræft

Doner på MobilePay 78502

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling