Acceleration og adrenalin ad libitum

Børn med kræft og deres familier fik tiltrængt adspredelse i deres sygdoms- og behandlingsforløb i går, da Sportscar Event på Sjællandsringen åbnede døre og passagersæder til fordel for Børnecancerfondens arbejde.

Regnen holdt vejret sammen med de gæster, der var mødt tidligt op. Under høj decibel og endnu højere fart blev blandt andre ASTON MARTIN VANQUISH, FERRARI 458 SPECIALE, PORSCHE 996 TURBO varmet op og gjort klar til at give børnene, deres søskende og forældre en oplevelse for livet.

Luften var tyk af duften fra varme dæk og af en sitrende forventning hos de fremmødte børn og forældre, da startskuddet endelig lød kl. 14. Nogle børn havde været til Sportscar Event før. Det har de, fordi de har været i behandling for kræft gennem længere tid, og derfor også var inviteret sidste år. En dreng på syv år fortalte, at han har prøvet at køre i alle de biler, som de fleste kun tør drømme om, og at det største i år ville være at prøve at køre med Jason Watt. En dreng på fire år havde glædet sig lige så meget til popcorn, sodavand og balloner.

Det er 14. år i træk, at Sportscar Event og Børnecancerfonden samarbejder for at samle penge ind til at forbedre forskning, behandling og vilkår for børn med kræft og deres familier. Indtil nu har Sportscar Event genereret flotte 9 mio. til Børnecancerfondens arbejde. Dagen i går var forbeholdt børn, søskende og forældre, mens alle har mulighed for at købe sig en tur i de fashionable biler den 8. juni. Pengene for de solgte ture går til Børnecancerfondens arbejde.

En af gæsterne på Sjællandsringen var Louise, som er mor til Mads på 15 år. Mads har leukæmi og har været indlagt siden oktober sidste år. Nu er han hjemme i en periode, inden han påbegynder et nyt kemoforløb. Louise fortæller, at arrangementer som Sportscar Event har en stor betydning både for Mads, men også for resten af familien:

”Det er en stor ting for os som familie, at vi har oplevelser, som den her, som et fælles referencepunkt. I dag handler det kun om at have det sjovt og få gode nogle oplevelser, der giver en god pause fra det hele. Og på de dage, hvor man har det knapt så godt, er det oplevelser som i dag, der er rare at have at tænke på.”

Her fra Børnecancerfonden sender vi en stor tak til Sportscar Event og alle de engagerede mennesker, der er involveret i projektet. Særlig tak til alle de bilejere, der stiller deres biler og tid til rådighed og til alle de børn, som havde taget turen til Sjællandsringen.

TV fra Sportscar Event 2014
Se indslaget fra Sportscar Event, Jyllandsringen, på Jyske Bank TV 

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling