Sådan fordeles midlerne

Sådan fordeles midlerne

Børnecancerfonden arbejder for at styrke forskning i diagnostik og behandling af kræft hos børn, øge befolkningens viden om børnekræft samt forbedre vilkårene for kræftsyge børn og deres familier.

Indenfor de tre områder har vi siden 1995 uddelt knap 327 millioner kroner – heraf størstedelen til forskning. I 2018 uddelte vi 24,4 millioner kroner til forskning, omsorg og projekter for børn med kræft og deres familier.

Se Børnecancerfondens årsrapporter

Se en oversigt over hvilke konkrete projekter, vi har støttet nedenfor.

Se støttede projekter i 2016

Se støttede projekter i 2017

Se støttede projekter i 2018

halvkolonne_550x313__0021_forskning_20150622_Bornecancer_Riget_0052

Støttede forskningsprojekter

Børnecancerfonden uddelte i 2018 24,4 millioner kroner til forskning. Det er fondens videnskabelige udvalg, som hvert år gennemgår alle ansøgninger og vurderer, hvilke projekter der bør prioriteres. 29 forskningsprojekter fik støtte, blandt andet nedenstående.

Se støttede forskningsprojekter

Støttede aktiviteter (ikke-videnskabelige)

Børnecancerfonden støttede i 2018 24 ikke-videnskabelige ansøgninger med knap 7,4 millioner kroner, bl.a. uddannelses- og mødeaktiviteter for det faglige personale, oplysningsprojekter og faglige udviklingsprojekter inden for fx sygepleje og det psykosociale område.

Fælles for de støttede aktiviteter er, at de er med til at sikre den bedste behandling af børn med kræft samt støtte og omsorg for børnene og deres familier.

Se støttede aktiviteter

Halvkolonne_Micas11

Halvkolonne_Malek1

Direkte støtte

Igen i 2018 finansierede Børnecancerfonden en lang række tilbud til kræftsyge børn og deres familier – både tilbud, som vi selv administrerer, og uddelinger til aktiviteter, som supplerer fondens mål om at støtte og drage omsorg for kræftsyge børn og deres familier.

Se direkte støttede projekter

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling