Der er brug for viden og vejledning

Når et barn får kræft, står familien i en ny og ukendt virkelighed. Derfor arbejder Børnecancerfonden for at oplyse om kræft hos børn.

      Støt nu      

Børnecancerfondens vidensbase om kræft hos børn

Børnecancerfonden arbejder tæt sammen med børnekræftafdelingerne og finansierer størstedelen af den danske børnekræftforskning samt Dansk Børnecancer Register.

Vi har derfor adgang til masser af information, fakta, råd og erfaringer om livet med et kræftsygt barn, ikke kun til forældre, men også til søskende, skolekammerater og andre pårørende.

Søg viden og vejledning i Børnecancerfondens vidensbase

halvkolonne_550x313__0009s_0000_gladfamilie_kasper_17June

Børnecancerfonden informerer

Når et barn får kræft, står familien i en ny og ukendt virkelighed. Spørgsmålene er mange, og det er vigtigt, at forældrene får den rette information. Sammen med de fire børnekræftafdelinger udarbejder Børnecancerfonden informationsmateriale om bl.a. børnekræftsygdomme, behandlingen og kost.

Læs mere her

Bestil materialer

Børnecancerfonden udgiver forskellige informationsmaterialer, der både kan bruges til undervisning, almen information og som afsæt for at snakke om det svære og abstrakte med kræftsyge børn og deres søskende. Materialerne er gratis (med mindre andet er angivet).

Bestil materialer her

 

Bestillingsmaterialer

Læs om andre ting vi gør for børn med kræft

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling