Vincents historie

Vincent med ALL

Vincents far samler ind til den forskning, som reddede Vincents liv.

Kan i huske Vincent?

Da Vincent var kun 2,5 måned gammel fik han konstateret spædbarns leukæmi (ALL). Fra den dag han fik diagnosen, var han ikke hjemme i 5 måneder, og brugte derfor en stor del af sit første år på hospitalet. På 1,5 år har Vincents familie fået beskeden om, at Vincent har kræft igen hele 4 gange. Nu har familien fået den glædelige nyhed, at Vincent er kræftfri igen.

Vincents far Henrik skal i år løbe både Breakfast Run i Tivoli d. 14. maj og Copenhagen Marathon og derigennem samle penge ind via FundRacers – Til fordel for Børnecancerfonden, hvor alt går ubeskåret til Børnecancerfonden.

“Jeg samler ind til Børnecancerfonden, fordi jeg ønsker at bidrage til forsat forskning i børnekræft. Det er bl.a. det, der har været med til at gøre Vincent rask,” fortæller Henrik.

Henrik har allerede samlet over 27.000 kr. ind.

Spædbarns leukæmi er meget sjælden, og rammer kun 0-2 børn om året i Danmark. Årsagen til sygdommen er ikke kendt – endnu. Derfor er der forsat brug for forskning i børnekræft, så børn som Vincent kan få de bedste forudsætninger for at blive helbredt.

Støt vores arbejde på MobilePay 78502.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling