Vilmas historie

"De første dage var jeg meget fattet og rationel. Chokket ramte mig først, da hun blev lagt i narkose og fik indopereret sit centrale venekateter. Der blev jeg overvældet af alle de hårde følelser og frygten for at kunne miste hende.”

Det fortæller Claus Søndergaard om sin datter Vilmas diagnose med leukæmi (ALL), som hun fik i 2018.

Hans hustru Line var gravid i sjette måned med Vilmas lillesøster Kamma, og sammen forsøgte de at få Vilma så godt igennem forløbet som muligt. ”Vilma var to år, så hun forstod jo i princippet intet om, hvad der foregik. Grundet sygdommen og den hårde indledende behandling var der selvsagt intet overskud hos hende.”

I dag fylder Vilma 5 år, og hun har det efter omstændighederne godt. Om en måned afslutter hun to og et halvt års behandling, når hun tager sin sidste kemo-pille, og så glæder Claus sig til, at hun kan få lov til at give den fuld gas og være nogenlunde jævnbyrdig med andre børn igen.

Børnecancerfonden har 25 års jubilæum i år. Men det er børnenes fødselsdage, der tæller. Vi bruger derfor anledningen til at takke alle, der støtter op om bedre behandling af børnekræft.

Bliv en del af styrken, så vi kan helbrede børn og unge med kræft til et godt liv. Støt os via Mobilepay 78502 eller SMS GIV til 1217 for at støtte med 125 kr. 

Støt nu

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling