Theodors historie

For lidt over et år siden fik 7-årige Theodor konstateret svulstsygdommen neuroblastom. Hans vej til at blive rask har været lang og har blandt andet budt på intensiv kemoterapi, en operation, en stamecelletransplantation, protonstråling i Houston og immunterapi.


Som redskab til at komme gennem den lange og hårde forløb, har Theodor brugt Børnecancerfondens SuperSnøre. For hver behandling, han har modtaget, er hans snøre blevet en perle længere. Hans kæde består af 311 perler.

 

”Supersnøren har dels givet os et redskab til at tale med Theodor om forløbet, og dels givet Theodor et værktøj til at tale med andre børn om det hele. Der gik for ham sport i at få fat i de sjældne perler, og det har virkelig været en belønning, når de trælse ting var overstået,” fortæller Charlotte, der er Theodors mor.

Theodor er færdig med sin behandling og mangler kun sine afsluttende statusundersøgelser.

Hans historie viser, at målrettet forskning er det bedste håb, vi kan give børn med kræft og deres familier. Havde Theodor fået diagnosen bare tyve år tidligere, havde prognosen været dyster med en overlevelse på 40 procent. Takket være solid forskning er overlevelsen i dag forbedret.
 

Vi har brug for din hjælp, hvis vi fortsat skal støtte forskning, der sikrer børn med kræft de bedste behandlinger. Støt Børnecancerfonden fast med blot 25 kr./md., så bliver du en del af styrken for børn som Theodor.

 

Vælg her, hvad du vil støtte:

           .         

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling