Philips historie

Philip

Når et barn får kræft, bliver familielivet sat under hårdt pres. Børnecancerfonden sender derfor hvert år ca. 50 familier på rekreationsophold, hvor familierne får et pusterum samt tid og plads til at være sammen - og siden 2017 har Tryg været en afgørende faktor for, at familierne tør rejse til udlandet med deres børn, mens de er i behandling for kræft.


For det kan virke utrygt at rejse langt væk fra hospitalet med et barn i behandling, og de færreste forsikringsselskaber vil forsikre kræftsyge børn i udlandet.

 

Men Tryg kom familierne til undsætning med en samlet forsikring for de kræftsyge børn, der rejser med Børnecancerfonden. Forsikringen sikrer bl.a. hospitalsophold, behandling og lægeordineret hjemtransport ved forværring af sygdom.

”At Tryg forsikrede Philip gjorde, at det overhovedet var muligt for os at komme afsted. Samtidig gav det en kæmpe tryghed og ro i maven at vide, at vi til enhver tid kunne få hjælp, hvis behovet opstod. Det var en fantastisk og tiltrængt tur, som har givet os så mange oplevelser og venskaber for livet,” fortæller Stella, mor til 15-årige Philip, som var på rekreationsophold i foråret med sin familie efter et årelangt kræftforløb, hvor Philip har fået tre tilbagefald af sygdommen.

Tusind tak til Tryg for at støtte familier med kræftsyge børn.

Du kan også sikre familierne muligheden for et rekreationsophold med Børnecancerfonden.

Sms GIV til 1217 og støt med 125 kr.

Støt nu

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling