Olivers historie

Når et barn får kræft, ændrer familiens hverdag sig, ikke mindst fordi behandlingen af det syge barn er omfattende, tager lang tid og ofte splitter familielivet ad.

I dag sender Børnecancerfonden endnu et hold familier med kræftsyge børn på rekreationsophold på Mallorca, hvor familierne får et pusterum og tid sammen om en masse gode oplevelser, der giver ny energi til hverdagen.

En af de familier, som var med på La Vida i foråret, er 11-årige Oliver, storebror Noah på 13, far Henrik og mor Dorte. Tilbage i 2010 gennemgik Oliver et langt og sejt behandlingsforløb for en hjernetumor, og blev herefter erklæret kræftfri.

I januar i år fik Oliver tilbagefald af kræft i hjernen, og han er nu igen i behandling. Opholdet på Mallorca var derfor et kærkomment afbræk fra hverdagens udfordringer for hele familien.

”Tæppet blev rykket væk under os alle sammen, da Oliver fik sin kræftdiagnose. At være med på La Vida var alt, vi havde brug for som familie. Vi fik mulighed for endelig at bruge tid sammen og bare nyde hinandens selskab, langt væk fra hospitalet."

Olivers mor

Olivers mor fortæller videre; “Hvis ikke vi havde fået den her chance, havde vi ikke selv turde tage på ferie. Det har været en enorm tryghed at rejse med en gruppe og have adgang til en læge på hotellet. Det har simpelthen været så livsbekræftende at være afsted”.

Familien er igen tilbage i Danmark med mange skønne minder i bagagen, og trods omstændighederne og den hårde behandling har Oliver det godt.

Fra og med denne La Vida-tur har Tryg Forsikring gjort familiernes ophold endnu tryggere ved at forsikre deres kræftsyge børn, når de rejser med Børnecancerfonden.

De seneste år har det været en stor udfordring for de familier, der skulle på La Vida-ophold, at tegne en rejseforsikring, da de færreste forsikringsselskaber vil forsikre børn i udlandet, som er i aktiv behandling for kræft. Men nu er Tryg kommet familierne til undsætning med en samlet forsikring for de børn, der rejser til Mallorca med Børnecancerfonden, som bl.a. sikrer hospitalsophold, behandling og lægeordineret hjemtransport ved forværring af sygdom.

Tusind tak til Tryg for at støtte familier med kræftsyge børn.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling