Malthes historie

"Sygeplejerskerne på Skejby Sygehus kaldte ham et livsstykke. Meget af tiden på hospitalet drønede han op og ned ad gangene. Han lærte os at nyde livet hver dag. Hans store personlighed og humor har styrket os hele vejen igennem."


“Vi ønsker ikke for nogen forældre at skulle opleve at miste deres barn.” Det siger Amy, der er mor til Malthe, som mistede livet for knap to uger siden. I stedet for at modtage blomster har Malthes forældre valgt at oprette en mindeindsamling i Malthes navn for at samle penge ind til Børnecancerfonden. Deres håb er, at flere børn bliver helbredt for kræft.

Malthe blev to år og ni måneder, og de sidste ti måneder af hans liv var han indlagt. Han var en aktiv og livsglad dreng, der fik konstateret leukæmi (AML), og først var meldingen, at han havde lyse udsigter. Men efter få behandlinger med kemoterapi, fik han et tilbagefald og døde den 10. maj.

”Sygeplejerskerne på Skejby Sygehus kaldte ham et livsstykke. Meget af tiden på hospitalet drønede han op og ned ad gangene. Han lærte os at nyde livet hver dag. Hans store personlighed og humor har styrket os hele vejen igennem. Det gør han fortsat,” fortæller Amy, der er taknemmelig for den store støtte, der allerede er kommet.

Børnecancerfonden kæmper for, at ingen børn skal dø af kræft, og selvom der er sket store forbedringer i behandlingen de sidste 25 år, er Malthes historie et eksempel på, at vi ikke er i mål.

Bliv en del af styrken, så vi kan helbrede børn og unge med kræft til et godt liv. Støt os via Mobilepay 78502 eller SMS GIV til 1217 for at støtte med 125 kr. 

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling