Louies historie

Louies SuperSnøre er over otte meter lang.

Louies SuperSnøre er over otte meter lang.
Fire-årige Louie er halvt igennem sit kræftforløb; han har leukæmi (ALL), og blev diagnosticeret i september sidste år.
”Louie har taget hele forløbet overraskende godt. Selv om det helt sikkert har været traumatisk for ham – som for os – så følger han bare med, så godt han kan,” fortæller Louies mor Camilla Høj Lindstrøm.
Og en af de ting, der følger ham, er SuperSnøren. En kæde af perler, hvor hver perle symboliserer en del af behandlingen. Én perle er operation, en anden er indlæggelse, en tredje kemoterapi.
Louies SuperSnøre er 8,4 meter lang og vokser hele tiden. Camilla fortæller, at den er blevet en slags talerør for ham.
”Skyen betyder, at man skal ud at køre med sengen (narkose); regnbuen betyder, at vi skal sove på sygehuset, og de blå runde er plastrene. På den måde får hele familien også syn på, hvad det egentlig er, at Louie er gået og går igennem,” siger Camilla.
”Mange ting glemmer man med tiden, fordi hovedet er fyldt op. Så er det rart at kunne se tilbage og bruge SuperSnøren som en fortælle-tråd.”
Louie er lige nu i vedligeholdelsesbehandling og er færdig til oktober næste år. Vi har brug for din hjælp, hvis vi fortsat skal kunne hjælpe børn som Louie med indsatser som SuperSnøren.
Bliv en del af styrken for børn med kræft. Sms GIV til 1217 og giv et bidrag på 125 kr. eller støt os via Mobilepay på 78502.
Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling