Isabellas historie

Isabella med ALL

Isabella afsluttede sin kræftbehandling 3 dage efter sin konfirmation.

Isabella fik for nogle år siden konstateret leukæmi ALL – og siden har Supersnøren fulgt hende. Tre dage efter sin konfirmation fik hun slutperlen på den farverige snøre.

SuperSnøren er ikke bare en snøre med farvestrålende perler. Perlerne symboliserer forskellige dele af et barns kræftbehandling og illustrerer, hvad der for barnet kan være abstrakt. Der er fx en perle for indlæggelse, en for røntgenbilleder, en for kemoterapi og en slutperle, når forløbet er færdigt.

Isabellas far og mor havde inddraget SuperSnøren i deres tale til Isabella, og viste den frem til gæsterne til konfirmationen. 8 meter lang er den, og fortæller om de mange ting, som familien har været igennem.

Til konfirmationen havde Isabella også selv skrevet en takkesang til mor (Stine), far (Morten) og lillebror Victor på 11 år. En sang der handlede om, hvor betydningsfuld støtte fra familien er, hvordan det er at være søskende til en sygdomsramt, hvordan kemo-behandling kan påvirke ens humør og samtidig hvor slidt hele familien kan blive af at gennemgå et kræft-forløb.

“Sangen var rigtig svær at synge og der blev grædt mange tårer både af os forældre samt de øvrige gæster. Som forældre synes vi, at det er meget modigt af Isabella at dele disse tanker til sin konfirmation,” siger Stine.

Børnecancerfonden ønsker Isabella stort tillykke med konfirmationen.

Børnecancerfonden arbejder for børn som Isabella og de ca. 600 andre børn og unge, som lige nu er i behandling for kræft i Danmark. Du kan støtte vores arbejde og initiativer som SuperSnøren.

Støt initiativer som SuperSnøren på MobilePay 78502.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling