Isabellas historie

Isabella børnekræft

200 børn får hvert år konstateret kræft, men takket være fremskridt i forskning og nye behandlingsformer overlever fire ud af fem. 24-årige Isabella fik som 2-årig konstateret en kræfttumor i leveren, men heldigvis er hun et lyslevende eksempel på, at man både kan overleve kræften og komme styrket ud på den anden side.

”I dag, 22 år efter, har jeg det godt. Jeg er velfungerende og bor i Randers med min kæreste. Jeg har ingen varige mén efter mit cancerforløb. Det eneste og vigtigste symbol fra tiden er mit flotte Mercedes ar, som fylder det meste af min mave. Derudover går jeg fortsat til kontrol, hvert 5. år på børnekræftafdelingen i Århus.

At have en cancerdiagnosen har for mig betydet et helt andet syn på livet. Jeg er overbevist om, at jeg ser anderledes på livet end mine jævnaldrende, fordi jeg i så ung en alder har mødt så mange forhindringer og kampe. Når man har set døden i øjnene, får livet bare en helt anden mening, og hver eneste dag fyldes med mening og glæde, for man ved aldrig, hvad dagen i morgen bringer.

Jeg har taget studentereksamen og begyndte i 2015 på sygeplejestudiet. Jeg ønsker at hjælpe hvor jeg kan, fordi jeg ved hvor stor en betydning det har for patienten og de pårørende. Jeg har derfor aldrig været i tvivl om, at jeg skulle være sygeplejerske, når jeg blev voksen. Min helt stor drøm er at kunne arbejde med cancerramte børn og deres familier.”

Hjælp os med at hjælpe, så vi kan give alle kræftsyge børn en lige så lysende fremtid som Isabella. Sms GIV til 1217 og støt med 125 kr.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling