Frederikkes historie

"Jeg var 13 år. Var nærmest aldrig hjemme - elskede at være i min klub og passe min kanin. Og når jeg så var hjemme, havde jeg altid venner og veninder på besøg til at sove og hygge."

“Men i marts 2017 blev jeg syg. Lægerne mente, at det bare var en virus, som ville gå over af sig selv. Men jeg blev ved med at være syg. Til sidst fik jeg taget en knoglemarvsprøve. Jeg havde leukæmi (ALL). Dagen efter fik jeg min første omgang kemo. Jeg tænkte bare ’Nej, ikke nu. Jeg skal jo konfirmeres til foråret’. Jeg forstod først, at jeg var syg, da mit hår faldt af.”

Frederikke Jensen blev erklæret rask i december sidste år, efter adskillige behandlinger med kemoterapi. I dag har hun det godt. Hun er så småt begyndt i skole igen og skal til at afslutte 9. klasse.

Den 11. marts kunne hun fejre sin 16 års fødselsdag sammen med familien. Frederikke ville formentlig ikke være i live i dag, havde det ikke været for store fremskridt i behandling af børnekræft .

Børnecancerfonden har i år 25 års jubilæum. Men det er børnenes fødselsdage, der tæller. Vi bruger anledningen til at takke alle, der støtter op om bedre behandling af børnekræft.

Bliv en del af styrken, så vi kan helbrede børn og unge med kræft til et godt liv. Støt os via Mobilepay 78502 eller SMS GIV til 1217 for at støtte med 125 kr. 

Støt nu

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling