Eddies historie

Takket været forskning har børn og unge i dag gode chancer for at overleve kræft, men prisen er bivirkninger og skader efter den effektive, men samtidig hårde behandling. Det kender Eddies familie alt til. "Det var en frygtelig tid. Der var ingen glæde at spore i ham; hans øjne var døde. Min dreng var en klynkende zombie, der bare sad og gloede ud i luften og græd”


Det fortæller Bibi Løvenhardt, der er mor til to-årige Eddie, som for knap et år siden fik konstateret leukæmi (ALL).

Lidt efter lidt vendte han dog tilbage og begyndte også at smile en gang imellem. Eddie blev behandlet med medicinen Vincristin og mistede evnen til at gå i flere måneder. Det er en normal birvirkning, men ikke desto mindre skulle han starte forfra.

I dag træner han stadig hver eneste dag med hop, gåture og motorik-øvelser, og han har det godt. Hans behandling fortsætter til næste efterår, og Bibi fortæller, at han heldigvis er som en helt almindelig to-årig det meste af tiden.

”Han er en rigtig krudtugle. Fræk og fjollet med temperament og i gang med at prøve grænser af.” Vi sender masser af tanker til den seje krudtugle Eddie.

Hvis vi fortsat skal støtte forskning, der forbedrer behandlingen for børn som Eddie, har vi brug for din hjælp. Sms GIV til 1217 og giv et bidrag på 125 kr. eller støt os via Mobilepay på 78502

Støt nu

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling