Davids historie

David med leukæmi

David fik leukæmi som 6-årig.

David fik leukæmi som 6-årig.

Familien fik støtte og tog imod flere af Børnecancerfondens tilbud. David og hans familie har bl.a. fået glæde af Børnecancerfondens forkælseslegater, ophold i vores feriehuse, psykologtilbud og rekreationsophold i udlandet. Det hjalp med at fjerne fokus og glemme sygdommens barske virkelighed for en stund.

Børnecancerfonden støtter ikke kun forskning i børnekræft. Vi har også fokus på at støtte familierne, da vi ved, at familielivet ofte bliver splittet og sat under pres. Sygdom og bekymringer fylder alt i hverdagen.

“Vi var afsted på La Vida-opholdet i udlandet. Det var en kæmpe oplevelse for børnene, som stadig taler om det – her 2 år senere. Det var fantastisk at kunne komme ud at rejse, og samtidig være tryg, fordi der var sundhedspersonale på stedet,” siger Davids mor, Sara.

Både David og hans lillesøster har gået i sandplay-terapi, som er en terapiform, hvor børn kan udtrykke deres følelser gennem leg med figurer i sand. Derudover har David har også i flere år gået i en af vores FAVN-grupper, som er en samtalegruppe med jævnaldrende, kræftsyge børn, hvor en psykolog indgår.

“Det har uden tvivl hjulpet ham hel igennem forløbet, og givet ham noget, som vi, som forældre, ikke selv kunne give,” afslutter Sara.

Hjælp os med at hjælpe familier som Davids. Støt Børnecancerfonden på MobilePay 78502.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling