Avestas historie

”Jeg håber, at vores historie vil trøste de familier, som stadig er under behandling. Give dem håbet om, at de også vil få deres normale liv igen.”

Avesta fik konstateret leukæmi i april 2017. Det var to dage før hans to års fødselsdag.

”Vores verden gik under. Vi troede, at vi skulle miste vores søn, og vi kunne ikke se frem til noget mere,” fortæller Shadnaz Keshtkar, Avestas mor. Men Avesta blev rask. Han fik sin sidste kemopille i oktober 2019. I dag er han glad og sjov dreng, fyldt med energi.

I begyndelsen af april fyldte Avesta fem år. ”Jeg håber, at vores historie vil trøste de familier, som stadig er under behandling. Give dem håbet om, at de også vil få deres normale liv igen,” siger Shadnaz.

Avesta ville formentlig ikke være i live i dag, havde det ikke været for store fremskridt i behandling af børnekræft- Børnecancerfonden har 25 års jubilæum. Men det er børnenes fødselsdage, der tæller. Vi bruger derfor anledningen til at takke alle, der støtter op om bedre behandling af børnekræft.

Vil du hjælpe kræftsyge børn som Avesta, så støt via Mobilepay på 78502 eller sms GIV til 1217 og giv et bidrag på 125 kr.

Støt nu

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling