Amalies historie

Selv om fire ud af fem børn og unge med kræft i dag bliver helbredt, er der stadig børn og unge, som ikke overlever.


I sidste uge døde Amalie efter at have haft kræft det meste af sit liv. Men selv om man kun bliver 18 år, kan man sagtens have sat et kæmpe aftryk i verden, og det har Amalie – ikke mindst blandt de mange andre børn og unge, som hun lærte at kende igennem sit kræftforløb. Vennerne er gået sammen om at lave en indsamling til fordel for Børnecancerfonden for at mindes Amalie.

”Vi har alle på hver vores måde stiftet bekendtskab med Amalie gennem arrangementer, som Børnecancerfonden har arrangeret for både igangværende- og tidligere syge børn og unge. Børnecancerfonden gør et fantastisk stykke arbejde med at forske i sygdommen og rehabilitere børn og unge, der har haft kræft. Fonden er også skyld i, at vi har fået lov til at møde Amalie, der i den grad var en livsglad og fantastisk pige.

Tak til Amalie for en fantastisk tid, og tak til Børnecancerfonden for at have givet os mulighed, for at stifte bekendtskab med hende,” skriver Amalies venner.

Finansiering af forskning er vigtigt for børn og unge med kræft, men det er de sociale initiativer også, for de giver de unge et uvurderligt netværk med andre unge, som kender til livet med kræft. Derfor afholder og finansierer Børnecancerfonden bl.a. ungearrangementer og rehabiliteringsophold, hvor børn og unge kan møde ligesindede og få en kærkommen pause fra alt det svære. Støt Amalies mindeindsamling og hjælp os med at hjælpe.

Støt nu Støt Børnecancerfonden

Støt os

Børnecancerfonden er en selvstændig fond, der er 100% afhængig af støtte fra private.

Vælg beløb:

Du støtter:

  • Familier og deres syge børn
  • Forskning
  • Vidensdeling